vtwonen trakteert: gratis naar de nocturne van COCOON 2018 op 23 november

Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 november staat Brussels Expo al voor de 29e keer volledig in het teken van interieur en decoratie. Op vrijdag 23 november blijven de deuren van de beurs uitzonderlijk langer open voor de COCOON Night. Wij nodigen je uit om die avond tussen 16u en 23u samen met ons een kijkje te gaan nemen!

COCOON

COCOON is al sinds jaar en dag de beurs bij uitstek voor interieurliefhebbers. In de verschillende hallen van Brussels Expo kan je tijdens de beurs terecht voor o.a. interieurinspiratie, workshops en informatie over je favoriete woonmerken. Daarnaast sla je er in de Shopping Zone al je eerste kerstcadeaus in, ontdek je tijdens de showcookingsessies de keukengeheimen van de chef-koks van De Kookfanaten en stel je er je eigen moodboard samen. Redenen genoeg om een bezoek te plannen, niet?

Jouw toegangscode

Met onderstaande code krijg jij op vrijdag 23 november gratis toegang tot de nocturne vanaf 16u. Print ‘m 2 keer af en laat je vergezellen door een vriend of vriendin. Scannen doe je aan de ingang. Veel plezier!

Praktische info

De COCOON nocturne vindt plaats op 23 november in Brussels Expo (Belgiëplein 1, 1020 Brussel) van 16u tot en met 23u.
Meer info via cocoon.be

Beeld: COCOON

nog meer: wooninspiratie