Stylingadvies bij je thuis: schrijf je in en win

Goed nieuws: we hebben ons vtwonen magazine in een nieuw jasje gestoken! Om dat te vieren, geven we één gelukkige lezer de aanzet om zijn/haar interieur in het nieuw te stoppen. Hoe? Met stylingadvies van onze eigen vtwonen stylisten, Ozanne en Guillemine natuurlijk!

vtwonen 2.0

Het is eindelijk zover, na maanden van voorbereiding en overleg stellen we met trots de vernieuwde versie van vtwonen aan je voor. We gaven de We Love-pagina’s een flinke update, met meer plaats voor DIY-projecten én we willen je nu nog meer laten proeven van het werk van kunstenaars en ambachtslieden. Heb jij onze nieuwe look & feel al gezien? Ontdek hier de nieuwste editie van vtwonen.

Stylingadvies van Ozanne en Guillemine

Vier jij met ons mee dat vtwonen vernieuwd is? Wij hebben namelijk ook aan jou gedacht, lieve lezer. Jij maakt kans om één ruimte in je woning volledig om te gooien, en dat met de hulp van vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine. Jullie bespreken samen je interieurideeën en praten tijdens een bezoekje bij je thuis over meubelstukken, kleurgebruik, patronen… Noem maar op! Achteraf stelt het zussenduo een moodboard op, geven ze kleuradvies en maken ze een indelingsplan waar jij meteen mee aan de slag kan om je droominrichting waar te maken.

Hoe kan ik deelnemen?

Kriebelt het al om met verfborstels en nieuwe meubels aan de slag te gaan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, vul onderstaand formulier in en laat in een originele, maar vooral creatieve reactie weten waarom jij stylingadvies van de vtwonen stylistes verdient. Deelnemen kan t.e.m. 1 juni 2019. Hier vind je het wedstrijdreglement. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Succes!

Foto: Vitaya

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is M. Bekaert.

nog meer: wooninspiratie