Stem en win de slaapkamer van je dromen!

Op basis van de moodboards van de drie finalisten van de vtwonen Slaapkamer Styling Battle creëerden stylisten Ozanne en Guillemine deze prachtige slaapkamers. Maar welke slaapkamer is volgens jou de mooiste? Stem op jouw favoriet én maak zo kans om die slaapkamer ook zelf te winnen.

De 3 finalisten van de vtwonen Slaapkamer Styling Battle in samenwerking met Auping

Stem & win

Stem hieronder op jouw favoriete slaapkamer én vul alle gegevens in om deel te nemen aan de wedstrijd om de slaapkamer van jouw keuze te winnen. Je leest het goed: we geven dus zowel onder de finalisten als onder de stemmers een slaapkamer weg.

Dit zijn de drie slaapkamers:

1: Ik kies voor de natuurlijk stoere droomslaapkamer van finaliste Ine.
2: Ik kies voor de romantische droomslaapkamer met bohemien vibe van finaliste Marie.
3: Ik kies voor de warm klassieke droomslaapkamer van finaliste Sarah.

Je kan niet langer stemmen.

En de winnaar is…

… Ine met haar natuurlijk, stoere slaapkamer! Met haar zachte kleurenpalet en uitgebreide mix van materialen wist ze niet alleen tijdens stylisten Ozanne en Guillemine tijdens de preselecties maar nu dus ook het grote publiek te overtuigen van haar styling. Binnenkort droomt Ine weg in haar gloednieuwe slaapkamer met Auping Essential-bed:

“Het was heel spannend. Ik had een aantal maand geleden, toen ik mijn moodboard instuurde, nooit gedacht dat ik zou winnen. Ik heb mijn kans gewaagd omdat ik graag bezig ben met interieur en de wedstrijd me dus echt wel lag. Mijn omgeving heeft uiteraard voor mij gestemd. Niet alleen om mij een plezier te doen, maar ook omdat ze dan zelf ook kans maakten op zo’n mooie droomslaapkamer! Ik ben zo blij, woorden schieten te kort!”

Al wie z’n stem uitbracht, maakte net als de finalisten kans op de droomslaapkamer van zijn of haar keuze. Diegene die het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benaderde, was Wim B. Hij kruipt heel binnenkort onder de wol in de warme klassieke slaapkamer.

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Tijdens de kerstperiode maak je namelijk opnieuw kans op een van deze knappe slaapkamer stylings. Houd vtwonen dus goed in de gaten!

Styling door Ozanne en Guillemine Mertens | Fotografie Margriet Hoekstra

nog meer: wooninspiratie