Schrijf je in en win: Black & White Insulated Dopper

Van de cover tot de allerlaatste pagina: in het vernieuwde vtwonen magazine kleurt alles zwart en wit. En ook bij het Nederlandse bedrijf Dopper zijn die kleuren hot and happening met de nieuwe Black & White-collectie van hun populaire hervulbare waterflessen. Ze kozen resoluut voor zwart en wit, om aan te tonen dat de oplossing van het probleem van de plastic soep geen grijze zone kent. Wij geven een pakket weg, dus doe snel mee!

Proper water, zowel in de oceanen als uit onze kranen

Toen Merijn Everaarts in 2009 een documentaire zag over al het plastic in de wereld kon hij zijn oren niet geloven. Hij vond dat het tijd was voor actie en richtte het Nederlandse bedrijf Dopper op. Daarmee draagt hij zelf zijn steentje bij aan de oplossing voor het klimaatprobleem én spoort hij iedereen aan hetzelfde te doen. Te beginnen met een hervulbare waterfles die er ook nog eens heel erg leuk uitziet!

Voor Dopper is bewustwording rond de impact van single-use plastic afval enorm belangrijk. Ze willen iedereen inspireren het beter te doen, want élke inspanning telt. Hoe ze dat doen? Met een originele productlijn van hervulbare waterflessen, waar ze zelfs een cradle-to-cradle-certificaat voor hebben. Recycleren op z’n best! Door kraantjeswater te drinken uit je Dopper bescherm je niet alleen jouw stukje oceaan, je zegt ook NEE tegen wegwerpflesjes. Leuk weetje: de coördinaten op de fles verwijzen naar het deeltje van de oceanen dat wél nog proper is. Reden genoeg dus om een extra inspanning te leveren!

Warm én koud

Voor hun nieuwe, duurzame waterfles koos Dopper resoluut voor zwart-wit. Op 28 maart lanceerden ze een gloednieuwe Black & White-collectie, waterflessen in helder wit of net zwart als de nacht. Daarmee vragen ze aandacht voor het klimaatprobleem én reiken ze een oplossing aan voor al het plastic dat in de oceanen drijft. De Black & White Insulated Dopper is niet zomaar een waterfles, want het houdt zowel warm als koud. Hoe kan dat, horen we je al denken? Wel, dankzij de dubbele wanden blijft je water 9 uur stomend heet of net 24 uur heerlijk fris. Geen excuses meer om een flesje water te halen in de lokale supermarkt. Breng gewoon je eigen Dopper mee!

Schrijf je in en win!

Wil jij ook zo’n Dopper winnen van de Black & White-collectie? Dan heb je geluk, want wij geven een pakketje weg met de witte én de zwarte versie. Zo hoef je niet eens te kiezen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, vul onderstaand formulier in en waag je kans! Deelnemen kan t.e.m. 24/04. Hier vind je het wedstrijdreglement. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is R. Delvaux.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan de Dopper Insulated Blazing Black/Whavy White (580 ml) shoppen op vtwonen!

nog meer: wooninspiratie