Quubo lightbox: schrijf je in en win!

Je hebt ze misschien al gespot op Instagram, Rock Werchter of in de etalage van Kipling, de lightboxen met rake quotes van het Belgische Quubo. Deze leuke sfeerlichten zorgen voor een vrolijke noot in je interieur en toveren instant een glimlach op je gezicht. Wij geven 3 exemplaren weg!

Over Quubo

‘A quote a day, keeps the blues away,’ dat is het idee achter het Belgische concept Quubo. In hun atelier in Antwerpen vervaardigen ze lightboxen uit hout, voorzien van plexi’s met leuke quotes en oneliners. Van ‘If you were a fruit you would be a fineapple’ tot ‘You’re the Rachel to my Monica’. Lampen met een knipoog, zo hebben we ze graag!

De bovenkant van de lightbox werd trouwens voorzien van een gleuf zodat je zelf gemakkelijk de plexi kan vervangen door een exemplaar met een andere quote. Wil je liever een eigen quote laten drukken? Dat kan ook! Met een beetje geduld – want alle plaatjes worden ‘vers’ gedrukt’ – heb je jouw eigen gepersonaliseerde box. Kies je gewenste formaat (18x18cm, 18x36cm of 36x36cm) en bestellen maar! Dat kan via hello@quubo.com.

Schrijf je in en win!

Zou zo’n lightbox van Belgische makelij wel mooi staan bij jou op de kast? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 13/03. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn I. Bruneel, P. Willems en E. Thuwis.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Koop ‘m nu bij Lot in Antwerpen!
Meer info via www.quubo.com

nog meer: wooninspiratie