Vrolijke tapijten van Mad About Mats: schrijf je in en win

Van badmat tot deurmat of tapijt in de slaapkamer, iedereen heeft thuis wel een vloerkleed liggen. Of je nu houdt van een neutraal exemplaar of liever kiest voor een echte eyecatcher, bij het Belgische Mad About Mats vind je zeker je ding!

Over Mad About Mats

Het Kortrijkse Mad About Mats zag in 2015 het levenslicht. Oprichtster Anne-Helena wil met haar creatieve label komaf maken met de idee dat (deur)matten per definitie saai hoeven te zijn. De collectie van Mad About Mats bestaat dan ook uit verschillende hippe collecties, van Graphic Pop-Up tot Flower Market en Back To Black. Stuk voor stuk matten met een grafisch patroon, een alleszeggend woord of  een verfijnde print. Heerlijk origineel! Ook aan de allerkleinsten heeft Anne-Helena gedacht. Voor hen zijn er de ‘mini’s’, schattige matten met vrolijke prints. Jong geleerd, oud gedaan!

Bij Mad About Mats koop je dus geen tapijten maar een stukje geluk! En goed nieuws: wij geven 2 Mad About Mats-matten weg: deurmat Jagger met ‘be nice or leave’ en tapijt Scout met ‘our happy place’. Welke is jouw favoriet?

Schrijf je in en win!

Zou zo’n funky exemplaar ook wel in jouw interieur passen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 11/04. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn C. Binnemans en E. De Wit.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je koopt ze via www.madaboutmats.com

nog meer: wooninspiratie