Inspiratiebox en shoptegoed t.w.v. 10 000 euro bij Meubelen Verberckmoes: schrijf je in en win

In ‘Een frisse start met vtwonen’ worden acht gezinnen getrakteerd op een gloednieuw interieur. Wie tijdens de aflevering leuke items gespot heeft of intussen helemaal gek is op één van de woonstijlen heeft geluk, want wij mogen zo’n stijlvolle inspiratiebox uit het programma op Vitaya én shoptegoed weggeven.

Bij Meubelen Verberckmoes ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve meubels, persoonlijk woonadvies én on-trend inspiratie. Zo wandel je er bijvoorbeeld door de inspiratieboxen uit ‘Een frisse start met vtwonen’ en kan je de verschillende woonstijlen uit het programma met eigen ogen te bewonderen. Of je nu fan bent van nordic, landelijk of vintage: je botst er sowieso op meubelen en accessoires die in jouw droomwoning thuishoren.

Win, win, win!

Kan jouw interieur ook wel een frisse start gebruiken? Goed nieuws, want wij mogen één lezer(es) blij maken met een inspiratiebox t.w.v. 7500 euro. De winnaar krijgt dan de kans om, in overleg met Meubelen Verberckmoes, de inhoud van de box nog helemaal aan te passen aan zijn/haar specifieke woonsituatie. Daarnaast zijn er ook 5 waardebonnen van 500 euro bij Meubelen Verberckmoes te winnen. Zo zet je zelf de eerste stap naar je droominterieur.

Feeling lucky? Schrijf je dan in op de nieuwsbrieven van vtwonen en Meubelen Verberckmoes, kies je favoriete inspiratiebox en vul onderstaand formulier in. De wedstrijd loopt t/m 2 december. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar van de inspiratiebox is Charlotte V. De winnaars van de cadeaucheques zijn Kristel M., Lise V., Patrick B., Elise V. en Laura V.C.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Fran Verbrugge op 6 december 2018 om 07:50

Zijn de winnaars al bekend gemaakt van de wedstrijd? ????????

>

ameliederycke op 7 december 2018 om 12:10

Dag Fran. De winnaars zijn intussen bekend en kregen een persoonlijk bericht.

>

Chris op 22 november 2018 om 09:28

Wat een zalig programma !! En dan in het w-end is gaan ronddwalen in de meubelwinkel met nieuwe ideeën! We genieten allebei van om de paar weken na een poetsbeurt het interieur is te veranderen door te verzetten van de decoratie ,kleur accenten te veranderen, en op tijd iets nieuw toe te voegen !!! Zo ontspannend!! Een leuke hobby van mij en men partner al geluk ook

>

Chris Dooreman op 19 november 2018 om 09:58

Het is steeds wegdromen bij elke afevering van ' Hoe zouden meubels van bij Verberckmoes bij mij staan ?' Gewoonweg fantastisch !

>

Bal Barbara op 15 november 2018 om 13:05

Ik vind die opstelling van nordic super !

>

Maeckelberghe geert op 14 november 2018 om 07:56

Het is altijd genieten van de vele toffe interieurideetjes:-)

>

vanden daele op 13 november 2018 om 18:04

het is super en veelzijdig.
voor iedereen wat

>

Lucie De Bock op 12 november 2018 om 16:48

Misschien klassiek,landelijk te combineren.Er worden mooie ideeën getoond in programma van vtwonen!

>

Catherine vandevoorde op 12 november 2018 om 08:55

Ik heb graag dikwijls kleine veranderingen die een andere toets geven aan mijn interieur, meegaand met de seizoenen!!!

>

Carine op 11 november 2018 om 23:56

Ik heb mijn eigen landelijke stijl maar als ik dit zie ben ik verrast van al die leuke stylen en wil ik ook een nieuwe wind laten waaien in mijn huis

>

martien op 11 november 2018 om 22:27

VTwonen is een tof programma met zeer interessante ideeen. Mooi programma om naar te kijken en insperatie op te doen!

De meubelen van VERBERCKMOES doen me watertanden!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties