Inspiratiebox en shoptegoed t.w.v. 10 000 euro bij Meubelen Verberckmoes: schrijf je in en win

In ‘Een frisse start met vtwonen’ worden acht gezinnen getrakteerd op een gloednieuw interieur. Wie tijdens de aflevering leuke items gespot heeft of intussen helemaal gek is op één van de woonstijlen heeft geluk, want wij mogen zo’n stijlvolle inspiratiebox uit het programma op Vitaya én shoptegoed weggeven.

Bij Meubelen Verberckmoes ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve meubels, persoonlijk woonadvies én on-trend inspiratie. Zo wandel je er bijvoorbeeld door de inspiratieboxen uit ‘Een frisse start met vtwonen’ en kan je de verschillende woonstijlen uit het programma met eigen ogen te bewonderen. Of je nu fan bent van nordic, landelijk of vintage: je botst er sowieso op meubelen en accessoires die in jouw droomwoning thuishoren.

Win, win, win!

Kan jouw interieur ook wel een frisse start gebruiken? Goed nieuws, want wij mogen één lezer(es) blij maken met een inspiratiebox t.w.v. 7500 euro. De winnaar krijgt dan de kans om, in overleg met Meubelen Verberckmoes, de inhoud van de box nog helemaal aan te passen aan zijn/haar specifieke woonsituatie. Daarnaast zijn er ook 5 waardebonnen van 500 euro bij Meubelen Verberckmoes te winnen. Zo zet je zelf de eerste stap naar je droominterieur.

Feeling lucky? Schrijf je dan in op de nieuwsbrieven van vtwonen en Meubelen Verberckmoes, kies je favoriete inspiratiebox en vul onderstaand formulier in. De wedstrijd loopt t/m 2 december. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar van de inspiratiebox is Charlotte V. De winnaars van de cadeaucheques zijn Kristel M., Lise V., Patrick B., Elise V. en Laura V.C.

nog meer: wooninspiratie