In een vingerknip uit je winterdip met Seepje: schrijf je in en win!

De lente komt eraan, en je weet wat dat betekent… tijd voor de lenteschoonmaak! In samenwerking met Seepje voorzien wij je alvast van de middelen, zodat jij enkel het werk nog moet doen. Van etherische oliën tot afwasmiddel met een sinaasappelgeur, deze producten brengen de lente zo in huis!

Een ‘mooiere’ wereld

Nederlanders Melvin en Jasper ontdekten in maart 2013 voor het eerst dat Nepalezen natuurlijke zeep maakten op basis van vruchtenschillen. Ze kwamen in contact met Hari de Nepalese schillenboer, schraapten hun studiefinanciering bij mekaar en verscheepten een eerste lading naar Nederland. Vandaag maken ze onder de naam Seepje wasmiddelen, allesreinigers en afwasmiddelen van superschillen uit het Himalaya-gebergte. Natuurlijke ingrediënten aan een eerlijke prijs, terwijl er meer werkgelegenheid is voor de Nepalese bevolking. Een win-winsituatie, als je ’t ons vraagt!

Met de producten van Seepje neem je interieur als je kleerkast grondig onder handen. Met hun uitgebreid assortiment aan geurtjes is er voor ieder wat wils. Bovendien zijn de producten van Seepje lief voor de huid. Wanneer de zeep in contact komt met water, wordt het hypoallergeen. Geschikt dus voor je hele garderobe (én die van je kinderen)! Seepje heeft ondertussen zo’n 100 verkooppunten in België, waaronder Bio-Planet. Allen daarheen, dus!

Ook lokale schillen

Sinds kort hergebruikt Seepje ook sinaasappelschillen die achterblijven in de winkels van Albert Heijn. Op die manier wordt er ook lokaal zo zoveel mogelijk verspilling tegen gegaan en draagt het bedrijf hun steentje bij aan een mooiere wereld.

Heb je al zin gekregen om je hele huis én garderobe onder handen te nemen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, vul onderstaand formulier in en maak kans op een Seepje-pakket t.w.v. meer dan € 50,-:

  • 1 variant superschillen met etherische olie ‘Zomerse vakantie geur’
  • 2 vloeibare wasmiddelen bont en 1 wit ‘Vers geperste lente geur’
  • 2 allesreinigers ‘Zon op je bol geur’ en ‘Frisse mintjes’
  • 2 afwasmiddelen ‘Vers geperste sinaasappelgeur’, ‘Swingende citrus’ en ‘Tintelfrisse limoen geur’

Deelnemen kan t.e.m. 28/03. Hier vind je het wedstrijdreglement. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn P. Willems, V. De Rae, S. Moelans, J. Alen en F. Barremaecker.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Shop hun producten via www.seepje.nl.

nog meer: wooninspiratie