Schrijf je in en win een luxueuze, handgemaakte beanbag

Heerlijk doorzakken na een stevige werkdag? De beanbag van Scarves and Stuff by Solange kan jou daar alvast bij helpen. Deze zalige handgemaakte zitzak staat mooi in je interieur en zit ongelofelijk goed. Weet jij al waar je ‘m een plaatsje zal geven?

Breikriebels

Op jonge leeftijd ontdekte bezielster Solange Cools haar liefde voor breien. Van kindsbeen af was ze gefascineerd door de prachtige creaties van grootmoeder ‘Mitteke’ en haar mama. De breikriebels namen alleen maar toe en niet veel later begon ze zelf aan haar eigen handwerkavontuur.  Ze zette haar passie in 2015 om in een eerste samplecollectie, die ze lanceerde onder de naam ‘Scarves and Stuff by Solange’. Vandaag verovert ze vele harten met haar knitwear collectie die alsmaar meer groeit. Een van haar pronkstukken? Dat is vast en zeker de ‘Ombre Beanbag’, een zalig zachte zitzak met een unieke look.

Handwerk en design

Haar missie is klaar en duidelijk: weg met de massaproductie. Daarnaast wil ze haar passie delen door kwalitatieve én stijlvolle knitwear aan te bieden. Zo bewijst ze dat handwerk in combinatie met hedendaags design wel degelijk kan resulteren in kwalitatieve, luxueuze producten. Oubollig? Zeg maar stijlvol en creatief. Solange legt de nadruk op duurzaamheid in haar werk, hiervoor gaat ze op zoek naar de beste kwaliteit van garen. Van mohair tot merino wol of baby alpaca uit Peru, ze doorzoekt altijd grondig de oorsprong van haar draad. Daarvoor werkt ze samen met Trace Your Yarn. Zo wil ze verzekeren dat haar afgewerkt product van de beste kwaliteit is, zodat het lang genoeg blijft stralen in je interieur.

Schrijf je in en win!

Zou zo’n beanbag van Belgische makelij wel mooi staan in jouw interieur? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 08/05. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Belangrijk om te weten, is dat je de beanbag zelf zal moeten ophalen bij Home Made Stories Showroom. Deze is gelegen in Sint-Katelijnevest 53, 2000 Antwerpen.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is C. Helsen.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je vindt ze ook terug via www.scarvesandstuff.be.

Bron: Fotografie Ian Segal

nog meer: wooninspiratie