vtwonen

Handgemaakt bureau van timmer ateljé: schrijf je in en win

Ieder kind verdient z’n eigen plekje thuis – en omdat we dat het liefst als één met ons interieur zien, gaan we voor een stijlvol alternatief. Het Belgische merk timmer ateljé specialiseert zich in handgemaakte meubels voor kinderen die niet alleen praktisch maar ook een streling voor het oog zijn.

Gedeelde passie

Minimalistisch, puur, kidsproof én Belgisch? Dat is timmer ateljé, het merk van het Kortrijkse koppel Sandy De Keyser en Sylke Vandercruysse. Als ouders van een actieve tweeling weet het duo als geen ander aan welke vereisten een stuk moet voldoen om mooi én praktisch te zijn. Uit een gedeelde passie voor interieur en hout, richtten ze in september 2018 hun eigen atelier op. Hij het vakmanschap, zij het esthetisch oog. Het resultaat? Knappe meubels voor hippe kids!

Bij timmer ateltjé gaan ze voor ‘super kwalitatief gerief’ – zoals ze het zelf zo mooi zeggen. Elk design heeft een minimalistische, maar kleurrijke look. Heel wat van hun stukken hebben een nostalgische touch: zo is ‘Charlie’, de eigentijdse interpretatie van het klassieke schoolbankje, een echte bestseller. Met z’n gedetailleerde afwerking en vrolijke pasteltinten is het een echt hebbeding voor in huis. En veilig voor de vingertjes: de klep heeft een handig pompsysteem, waardoor ongelukjes niet kunnen gebeuren.

Schrijf je in en win!

Zou zo’n handgemaakte ‘Charlie’ t.w.v. € 395 in jouw interieur niet misstaan? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in om kans te maken. De winnaar mag zelf de kleur van het schoolbankje kiezen. Deelnemen kan t/m 18 december. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is Ellen S.

Het volledige assortiment van timmer ateljé kan je hier terugvinden.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Cornelis Annemie op 26 november 2018 om 20:53

mooie prijs!!!

>

Mertens Patrick op 26 november 2018 om 15:12

mooie prijs!!!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties