Feestmaand: win een Auping bed en zo veel meer!

December: de maand van donkere en koude winterdagen. Maar vooral ook de maand van gezelligheid en lang tafelen. En dan denken wij in het bijzonder aan het kerstdiner. Bij dat feest horen geschenkjes! En daar hebben wij natuurlijk aan gedacht, want van 1 december tot aan kerstavond hebben wij elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Van winacties en DIY’s tot happy pages en kortingen. We lichten al graag een tipje van de sluier: een Essential Night Blue Bed van Auping zit in onze feestkalender verstopt!auping bed

Essential Night Blue Bed

Designliefhebbers opgepast: dit duurzame bed is een echte voltreffer met zijn ranke belijning en licht gebogen hoofdbord. Maar eigenlijk past het met zijn eigentijds design in elke slaapkamer. Aan de basis van het Essential Bed liggen eerlijke materialen als hout, staal en aluminium. Dat heeft als mooi gevolg dat het bed 100% recycleerbaar is. Zo ben je verzekerd van een goede nachtrust!

Droom jij al van dit heerlijke Auping bed t.w.v. € 3.140 met alles erop en eraan (inclusief vlakke spiraalbodems, houten hoofdbord, 2 tafeltjes én Inizo matras (180x200cm)? Vergeet dan niet mee te doen met de feestkalender!

Wat is de feestkalender?

Begin december doet de feestkalender z’n intrede op onze website. Van 1 tot 24 december mag je elke dag rekenen op leuke geschenken. Naast het Auping bed, verrassen we jou onder meer met posterboeken, cadeaukaarten, kerstdecoratie en nog veel meer! Neem dus zeker elke dag een kijkje!

nog meer: wooninspiratie