Blue Monday pakket via Bloomon: schrijf je in en win

Is Blue Monday ook voor jou de meest deprimerende dag van het jaar? Niet met een flinke dosis flower power! Wetenschappers weten het al langer: bloemen geven je een instant goed humeur. Ze prikkelen je zintuigen en laten je helder denken. Haal dus je vazen uit de kast, vul je woning met bloemen en vrolijk je huis op met verse seizoensbloemen.

Bye Blue Monday, hello bloomon day!

Sinds 2014 zorgt bloomon voor kleur in huis met hun seizoensboeketten. Elke week wordt door de stylisten een nieuwe bos samengesteld, geheel in de unieke bloomon-stijl (kleurrijk, groots en een tikkeltje wild). Wat het wordt, weet je pas wanneer het boeket bij je thuis geleverd wordt – zo is het elke week of maand een verrassing. Speciaal voor Blue Monday slaan vtwonen en bloomon de handen in elkaar om jou blij te maken tijdens de meest deprimerende dag van het jaar. Wat je kan winnen? Een leuk bloemenpakket waar je instant happy van wordt:

  • een bloomon giftcard t.w.v. 3x medium bos
  • een stijlvolle keramische vaas
  • een set keramische minivaasjes
  • het boek Floral Philosophy van bloomon

Schrijf je in en win

Kan jij wel een opkikkertje gebruiken? Schrijf je dan via onderstaand wedstrijdformulier in en maak kans op bovenstaand bloemen en design pakket. Let op: deze wedstrijd loopt enkel op Blue Monday, maandag 21 januari 2019. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. Houd zeker onze pagina in het oog voor nieuwe wedstrijden.

nog meer: wooninspiratie