Antwerpse Concept Store Mme Bovary viert nieuwe locatie met cadeautjes

Op vrijdag 16 juni viert Mme Bovary de verhuis van haar instant happiness shop naar een nieuwe locatie in het hartje van Antwerpen. Onder de vleugels van de kathedraal ontdek je er in het authentieke pand duurzame hebbedingetjes van ontwerpers van her en der. En dat klinkt ons als muziek in de oren!
Mme Bovary winkel bloemenMme Bovary binnenkant winkel

Mme Bovary

Na jaren in het buitenland te hebben vertoefd, besloot Barbara Voussure a.k.a. Mme Bovary, haar droom waar te maken: de opening van een pop-up store in Antwerpen. Tal van designspullen én haar eigen juweellijn gaf ze er een plaats. Aan dat succesverhaal breide ze een vervolg: in hetzelfde pand opende ze haar eigen concept store. Nu vier jaar later verhuist Mme Bovary en dat viert ze met ons!

Wat maakt Mme Bovary zo uniek? Ze spot trends en ontwerpers over de hele wereld met nadruk op fairtrade, duurzaamheid en design. Bovendien volgt ze voortdurend haar buikgevoel in combinatie met haar eigen label. Spring zeker eens binnen als je op zoek bent naar leuke verlichting, kledij, juwelen en andere accessoires.

Praktisch

Nieuw adres: Lijnwaadmarkt 16, 2000 Antwerpen
Open: van dinsdag tot zaterdag van 11u30 tot 18u.

collage-sjaals-Mme-Bovary

WIN WIN: 5x pastelkleurige sjaaltjes

Een nieuw adres is een reden voor een feestje én voor cadeautjes! Daarom geven we 5 prachtige pastelkleurige sjaaltjes weg. De handmade sjaals uit Spanje zijn gemaakt van 100% biokatoen en bovendien afgewerkt met verfijnd borduurwerk. Perfect voor je zomerse outfit!

Wil je kans maken op een van deze 5 prachtige exemplaren? Doe dan mee met onze winactie en vul het formulier hieronder in. Deelnemen kan t/m 30 juni!

Deze wedstrijd is voorbij. De winnaars: Ines B., Celien V.G., Chris H., Maud C. en Judith L.D.V ontvangen een mooi handmade sjaaltje. Geniet ervan!

nog meer: wooninspiratie