Alcoholvrije maand? Win een GIMBER giftbox

Tournée Minérale! Drink jij de hele maand februari geen alcohol? Proef dan vooral eens GIMBER, een heerlijk alternatief voor elke alcoholische drank. Wij geven twee van deze GIMBER pakketten weg en jij kan er eentje winnen. Doe mee!

Spicy mix

GIMBER is een concentraat, dat bestaat uit een mix van biologische gember, citroen, specerijen en kruiden. Deze spicy mix is niet alleen veelzijdig in smaak, maar ook in combinatiemogelijkheden. Zo kun je GIMBER gebruiken als basis voor een lekkere alcoholvrije cocktail of combineer het concentraat met bruiswater.

Hoe het begon…

Het natuurlijke, alcoholvrije concentraat is in 2017 bedacht door Dimitri. Als een echte Willy Wonka ging hij aan de slag. Wat begon met een aantal flessen voor vrienden is nu een volwaardig biologisch alternatief geworden voor een lekkere alcoholische drank. Wist je trouwens dat onze Belgische piloten GIMBER drinken op langeafstandsvluchten? Het ideale drankje dus om scherp en nuchter te blijven!

Doe mee en win

Drink jij deze maand geen alcohol? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen twee pakketten van GIMBER weggeven. Hierin zitten een heerlijke fles GIMBER (500ml), twee feestelijke glazen, twee shots en twee herbruikbare rietjes.

Vul het formulier hieronder in en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken. Het wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: wooninspiratie