3x kopjes en koffiecups van India Madhavi voor Nespresso: schrijf je in en win

Tijdens de koude najaarsmaanden kan een lekker kopje zwart goud zo’n ongelooflijke deugd doen. Wie graag wat variatie in z’n koffieroutine brengt, heeft geluk. Nespresso lanceert deze maand namelijk een nieuwe limited edition collectie in samenwerking met India Mahdavi. En als die even goed smaakt als ‘ie eruit ziet, belooft dat veel goeds.

De smaak van Parijs

Nespresso gaat dit najaar een feestelijke samenwerking aan met interieurontwerpster India Mahdavi. De Parisienne haalde haar inspiratie voor de collab bij de Franse gourmandise om van dat dagelijkse kopje koffie een echte Parijse verwennerij te maken. Denk daarbij aan smaken van klassiekers als de macaron, maar ook aan praliné en aromatische zwarte koffie. En wanneer je die nieuwe Festive Variations-koffie uit een mooi vormgegeven kop drinkt, wordt ‘ie zo mogelijk nog beter. Of dat is althans wat Mahdavi hoopt te bereiken met haar organische en dromerige cups in zachte pasteltinten. De kopjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Voor elke koffiedrinker én designliefhebber wat wils, dus.

Schrijf je in en win

Zin in zo’n kopje heerlijke koffie met Parijse invloeden? Schrijf je dan via onderstaand wedstrijdformulier in voor onze nieuwsbrief om kans te maken op één van de 3 sets met twee espresso tasjes en drie Festive Variations sleeves. Deelnemen kan t.e.m. 25 november. Het wedstrijdreglement kan je hier vinden. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Bart S., Mady D. en Bram O.

Niet gewonnen? Niet getreurd. De kopjes en koffies zijn ook verkrijgbaar bij Nespresso Boutiques en op www.nespresso.com.

nog meer: wooninspiratie