vtwonen

3x het boek 'DIY Magic' van Elfi De Bruyn: schrijf je in en win

Van splash dye-lakens tot blitse broches en confettikommen. Met haar boek DIY Magic bewijst Elfi dat op creativiteit geen leeftijd staat en dat iedereen op z’n eigen manier zelf artistiek aan de slag kan!

Vrijblijvende stappenplannen

Elfi’s ‘DIY Magic‘ is uniek in z’n soort. Het is namelijk niet het zoveelste DIY-boek waarbij je nauwgezet elke stap moet volgen om tot een knap eindresultaat te komen. Het stappenplan is eerder een soort van leidraad waarmee jij je eigen ding doet. Niets moet, alles mag!

Upcycling

Wat het boek nog zo bijzonder maakt, is dat je heel wat van de projecten uit ‘DIY Magic’ kan maken met spullen die je thuis al liggen hebt. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met toiletpapierrollen, karton, kaarsen, restjes verf, nagellak of glitter om tot de mooiste creaties te komen.

Sneak peek: bureaustoel wordt vision board

Benieuwd naar wat voor leuks je in ‘DIY Magic’ terugvindt? Wij mogen exclusief al een leuke DIY uit het boek uit de doeken doen.

Nodig?

  • een bureaustoel
  • Instax-foto’s, krantenknipsels, foto’s uit magazines, vrolijke patches … Alles wat je inspireert!
  • kleurrijke linten of wol
  • optie: gouden spuitbusverf voor de poten

Aan de slag!

Kies enkele kleuren wol of lint en haal ze door de gaten van de stoel. Kies voor een bepaald patroon of doe zoals Elif en trek ze er willekeurig door, het liefst nog in verschillende kleuren. Het enige waarop je moet letten is dat alles gespannen zit, zodat je er straks jouw inspiratie of de foto’s van diegenen door wie je graag wordt omringd kunt tussen stoppen.

Win!

Bovenstaande DIY smaakt uiteraard naar meer. Goed nieuws want wie zich inschrijft op de nieuwsbrief van vtwonen en onderstaand formulier invult, maakt kans op een exemplaar van ‘DIY Magic’. Deelnemen kan t/m 11 november. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Gloria V.H., Liesbeth J. en Laura I.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kan je het boek alsnog bestellen.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Mertens Patrick op 30 oktober 2018 om 21:15

leuk boek!!!

>

Cornelis Annemie op 30 oktober 2018 om 16:51

Mooi boek!!!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties