10 tips voor de ‘win een voorjaarshuis’-actie

Het is bijna zover! Vanaf woensdag 18 april 7.00 uur t/m dinsdag 24 april 19.00 uur verzamel je op vtwonen.be je favoriete woonspullen voor jouw gedroomde vtwonen voorjaarshuis. De winnaar krijgt alle items t.w.v. € 10.000 thuisbezorgd. Meedoen? Wij geven je 10 tips.

voorjaarshuisactie

1. Bezint eer ge begint

Zoek niet meteen producten bij elkaar, maar ga eerst op ontdekkingstocht: hoe ziet jouw droomhuis eruit? Maak bijvoorbeeld een moodboard op Pinterest, neem een stapel oude vtwonenmagazines erbij of ga een middagje binnenkijken. Het gaat namelijk niet alléén om de (precies!) € 10.000 aan producten: de jury kijkt ook naar het totaalplaatje. Zorg er dus voor dat de producten bij elkaar passen.

2. Voor het hele huis

Denk aan alle ruimtes in huis. Ga naast een zetel, tapijt en eettafel ook voor een kapstok, dekbedovertrek, kaarsen voor op de badkamer of een bureau voor de kinderkamer. Vergeet ook buiten niet!

3. Ga strategisch te werk

Begin met de basis. Kies eerst de meubels en grote blikvangers, zoals een tapijt, uit. Vergeet vervolgens de accessoires niet.

4. Mix & match

Wil jij opvallen? Speel het dan niet op veilig maar durf risico’s te nemen. Oefen met mixen & matchen. Zo zorg je ervoor dat jouw persoonlijke stijl naar voren komt.

5. Leer van de stylisten

Inspiratieloos? Zet een kop thee, kruip onder een plaid, bekijk de make-overs en de video’s en leer van Fietje, Frans, Marianne en Wendy. Ben je toch meer fan van stylistes Ozanne en Guillemine? Herbekijk dan je favoriete afleveringen van ‘Een frisse start met vtwonen’. Of doe de test en kom erachter welke stylist er in jou schuilt.

6. Ontdek de shop (en maak een verlanglijstje)

Als je barst van de inspiratie is het tijd om concreet aan het werk te gaan. Ga op ontdekkingsreis door onze shop. Ontdek welke producten straks niet mogen ontbreken in jouw voorjaarshuis. Het heeft geen zin om je winkelmandje vóór 18 april te vullen, want deze selectie is de dag van de actie niet te gebruiken. Je kan natuurlijk wel alvast je verlanglijstje maken.

Handig: Doe de voorjaarshuis-test en ontdek de merken in onze shop die bij jouw woonstijl passen.

7. Passen en meten

Leuk hé, zo ongegeneerd ‘shoppen’ voor € 10.000. Maar pas op, want straks ben jij de gelukkige winnaar. En dan ontvang je alle geselecteerde producten ook daadwerkelijk thuis. Kijk dus goed of alle items wel in je huis passen. En misschien moet er nog even overlegd worden?

8. Spread the word

Want sharing is caring! Als je zelf niet wint, kun je zo misschien nog genieten van het voorjaarshuis van je zus/vriendin/nichtje/buurvrouw. Of ben jij de concurrentie te snel af?

9. Zet de wekker

De actie begint op een héérlijk tijdstip: woensdag 18 april om 07.00. Zet dus de wekker om eventuele stress te voorkomen.

10. Have (lots of) fun!

Dat is eigenlijk onze belangrijkste tip. Enjoy!

nog meer: wooninspiratie