We vragen het aan… stylist Marianne Luning

Heb je altijd al willen weten wat de guilty pleasure is van onze stylisten? Waar we ze voor wakker kunnen maken? En of ze een gekke tik hebben? Dit is je kans om onze hoofdredacteur en stylisten beter te leren kennen. Deze week op de biechtstoel: stylist Marianne Luning. We vragen haar het hemd van het lijf! Kijk je mee?

Make-overs

Marianne ken je vast en zeker van haar mooie make-overs in vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ (op de Nederlandse televisie). Ontdek hier de gerenoveerde eensgezinswoning uit de 19e eeuw. Annelies hield van retro en vintage met pastelkleuren en Victor van minimalistisch en stoer met donkere kleuren. Marianne blies het interieur weer nieuw leven in met een groene twist. Ook in deze make-over zorgt Marianne ervoor dat het huis van Belinda en Danny weer ’thuis’ wordt.

Inspiratie

Een beetje glans doet een interieur goed! Drie keer raden wat centraal staat in de Chic goud styling? Niet de opvallende, bling-bling uitvoering, maar zwoel en chic goud. Met Cool kleurboek haal je kleur in huis. Marianne: ‘Geniaal, hoe de Zweedse stylist Hans Blomquist kleurpaletten samenstelt. Zijn boek In the Mood for Colour is een geweldige inspiratiebron voor kleurgebruik in je interieur.’

Heb je een video gemist? Kijk dan de video’s van Carlein, Fietje en Liza nog eens terug.

nog meer: wooninspiratie