We vragen het aan… stylist Fietje Bruijn

Heb je altijd al willen weten wat de guilty pleasure is van onze stylisten? Waar we ze voor wakker kunnen maken? En of ze een gekke tik hebben? Dit is je kans om onze hoofdredacteur en stylisten beter te leren kennen. Deze week op de biechtstoel: stylist Fietje Bruijn. We vragen haar het hemd van het lijf! Kijk je mee?

Make-overs

Stoer en stevig, dat is de stijl van vtwonen stylist Fietje Bruijn. Ze kijkt altijd goed naar de indeling, want in een huis moet geleefd worden. Alleen maar mooi is niet genoeg, functionaliteit is belangrijk. In de make-over van dit karakteristieke polderhuis bestaat het interieur uit oude vondsten en paarse accenten. De magische handen van Fietje hebben de paarse accenten de deur gewezen en het hele interieur nieuw leven ingeblazen. Bekijk ook zeker de make-over van zwart-wit naar kleurrijke en sfeervolle woonkamer.

Stylings

Ken je deze mooie nude tinten styling al? Fietje maakte ‘m voor vtwonen 11-2016. Mooie foto’s met nude tinten in alle schakeringen, van (oud)roze en zand tot bruin en champagne. Samen zijn ze warm en zacht, maar ook stoer. Of de styling een touch van velours? Materialen met een hoge aaibaarheidsfactor in een chic, warm gekleurd jasje waar stijlkenmerken uit de jaren 20, 50 en 70 van de vorige eeuw doorheen schemeren.

Vond je deze video leuk? We hebben goed nieuws! In de volgende video kom je te weten wat stylist Liza Wassenaar nooit in huis zou halen en wat vtwonen voor haar betekent!

nog meer: wooninspiratie