Waterkokers waar je warm van wordt (en je interieur ook)

Hij staat vaak midden op het aanrecht of op een andere zichtbare plek, dus is het fijn als je waterkoker een beetje matcht met de rest van de keuken. We hebben daarom de mooiste waterkokers voor je verzameld: van betaalbaar tot luxe met alles erop en eraan. Voortaan zet jij je kop thee in stijl!

vtwonen 1-2020 | nieuwe: vtwonen collectie verlichting plastic hanglamp
Hanglamp Mercurius van keramiek, wit, 24×27 cm (hxØ), ook in donkergrijs 31,5×33 cm (hxØ). M.m.v. bymolle.com (keukendoek), ikea.nl (glaswerk), foto’s en terra-gevlamd wit kopje privébezit, cocooncollectables.nl (overig).

Klein budget

Een waterkoker is onmisbaar als je een echte theefan bent of houdt van het snel opwarmen van water. Wil je er niet teveel aan uitgeven, dan zijn er genoeg mooie, goede waterkokers voor een betaalbare prijs. Voor welke ga jij?

Anders dan anders

Houd je niet van saaie waterkokers, dan hebben we hieronder een verzameling exemplaren die zeker en vast bij je in de smaak vallen. Ze zijn net even anders dan anders, maar doen wel waarvoor je ‘m in huis haalt. Een lekkere tas thee zetten til je absoluut naar een hoger niveau met deze waterkokers.

Alles erop en eraan

Houd je van luxe en wil je ook een waterkoker die aan deze standaard voldoet, dan zit je goed met onderstaande items. Ze doen precies wat jij wilt: van opwarmen tot een gewenst aantal graden tot de thee laten trekken in de koker zelf. Je betaalt er wat extra’s voor, maar hé… daar krijg je er dan ook wat voor terug.

nog meer: wooninspiratie