Wanddecoratie: fotolijsten, posters en meer

Er hoeft geen hele verbouwing aan te pas te komen, want wanddecoratie doet het werk wel voor je. Een poster, schilderij, quote of letterbak: wat je ook aan de muur hangt, de ruimte krijgt meteen een andere sfeer. Wanddecoratie is daarmee bij uitstek een snelle oplossing voor een nieuwe look van de ruimte. En ben je niet zo handig met een boormachine? Kies dan voor muurstickers en deurstickers, die nog sneller voor een prachtige muur zorgen.
Wanddecoratie - Aluminium

Vlinders en muurbloemen

Al jaren populair: de vlinders en muurbloemen uit de collectie van Umbra. Maar wist je dat Umbra in de loop der jaren haar collectie muurdecoratie heeft uitgebreid? Bekijk hier de complete collectie van Umbra. Ook een aanrader zijn de lijsten van HK Living, Bloomingville en House Doctor. Door hun Scandinavische uiterlijk zijn ze met elk interieur te combineren.

Tip! Wil je liever iets persoonlijks in je woonkamer? Stop een met de hand geschreven quote of gezinsfoto in een fotolijstje en hang deze aan de muur. Wissel je graag en vaak van muurdecoratie? Met letterbakken kan je oneindig combineren en stylen.

wanddecoratie

Meer muurdecoratie

Andere populaire wanddecoratie is de muursticker. Deze sticker kan niet alleen op de muur, maar is ook geschikt voor een effen deur. Want waarom zou je die ook niet wat leuker maken? Het fijne aan muurstickers is dat je ze heel gemakkelijk van de muur af kunt halen als je ze na een tijdje liever op een andere plek wilt hebben. In de keuken, slaapkamer of kinderkamer bijvoorbeeld. Tip! Bekijk eens de collectie muurstickers van Kek Amsterdam of ga voor originele deurposters die de deur in de spotlight zetten.

Shop meer wanddecoratie

Poster van HKliving, astrologie poster van Crisp Sheets, fotolijst van House Doctor, letterbord van Vestbjerg, cristin fotolijst van Braxton, schilderij van Clayre & Eef, magneetsticker van Groovy Magnets, prikbord van Vestbjerg.

Bron: vtwonen 07-2015 | Fotografie Anouk de Kleermaeker/Studio 309 | Styling Yvonne Bakker

nog meer: