vtwonen vloer – Lodge

Het lodge-type houdt van een landelijke uitstraling. Wil je ook deze sfeer creëren in je interieur? Kies dan voor een witte vloer. De vloer Lodge in de kleur Kalk schept ruimte en door het brede-planken-effect van deze vloer geef je je huis in een handomdraai een landelijke uitstraling die past bij elke stijl. Mix & match het met allerlei soorten hout en stijlen, van warm bruin tot basic blond, van romantisch tot bijna klassiek.

Als lodge type kun je ook voor voor fris en stoer gaan. De vloer Lodge in de kleur Klei past dan heel goed in je interieur. Deze grijstint combineer je met meubels en accessoires in stijlvol zwart en wit voor een basic look.

Ben je meer een romantisch type? Ga dan voor de vloer Lodge in de kleur Leem. Deze kleur is een lust voor het oog wanneer je het combineert met zachte stoffen, pasteltinten en brocante woonaccessoires.

Kliklaminaat van vtwonen vloeren
De Lodge vloeren hebben door hun natuurgetrouwe houtstructuur en V-groef een landelijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in de kleuren Klei, Kalk en Leem. De vloeren hebben een geluidsreducerende onderlaag met een lameldikte van 10 mm. Op de vloeren zit 25 jaar garantie. De vtwonen vloeren zijn exclusief verkrijgbaar bij Karwei. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op http://www.karwei.nl/advies-en-inspiratie/laminaat-keuze.

Meer over de vtwonen vloeren collectie

nog meer: wooninspiratie