vtwonen klassiekers, heb jij ze in huis?

Door de jaren zijn er veel mooie vtwonen producten voorbij gekomen. Maar de klassiekers, die blijven in ons assortiment. Zo zijn het pronkrek en vtwonen servies al jarenlang in trouwe dienst. En laten we ook de letterbak niet vergeten. Die voelt zich overal thuis. 

vtwonen klassiekers

Klassiekers als basis

Een klassieker ben je pas als je jaren meegaat. Het vtwonen servies, de letterbak en het pronkrek zijn met vlag en wimpel geslaagd. De perfecte basis voor ieder interieur. De letterbak, wie kent ‘m niet. In bescheiden kleuren biedt hij een podium aan alle kleine blikvangers in huis. De letterbak voelt zich thuis in elke ruimte. Dit geldt ook voor het tijdschriftenrek. De perfecte verzamelplek voor je mooiste boeken, lijsten, borden, kaarten, knipsels, knutsels of natuurlijk tijdschriften. Leuk om zelf te verzamelen, is het mooie vtwonen servies. De basis van alle maaltijden: van ontbijt tot diner. Eenvoudig te combineren met andere leuke schaaltjes, kommetjes en mokken.

vtwonen behang

Nieuwe klassiekers van de toekomst?

Hoe leuk we klassiekers ook vinden, van nieuwe producten zoals deurstickers en fijn behang worden we ook blij. Met de nieuwe deurstickers is je saaie, doorsnee deur geen doorn meer in het oog. Kies voor een stoer industrieel of nieuw-landelijk effect. Extra vers van de pers zijn de Dot Hanglampen. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en dus geschikt voor ieder interieur. Wat denk jij, zijn dit de nieuwe klassiekers van de toekomst?

Shop in stijl

vtwonen klassiekers

Wil je ook een wekelijkse inspiratieboost? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie