Mijn vtwonen voorjaarshuis is ingestuurd, wat nu?

Na lang puzzelen en vele producten later is jouw voorjaarhuis dan toch echt ingeleverd, maar wat nu? Wat gebeurt er nadat jij je vtwonen voorjaarshuis hebt ingeleverd? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Mijn voorjaarshuis is niet precies € 10.000,- waard. Maak ik kans?

Alleen de ingezonden voorjaarshuizen met een waarde van precies € 10.000,-, worden door de jury beoordeeld en maken kans op de hoofdprijs. Is het niet gelukt met jouw voorjaarshuis op dit bedrag uit te komen, dan ding je helaas niet mee. Hopelijk heb je wel veel inspiratie opgedaan. 

Ik heb geen bevestiging gekregen, hoe weet ik dat mijn voorjaarshuis goed is ontvangen?

Als het goed is heb je een bevestiging op je beeldscherm gezien en heb je ook een bevestigingsmail ontvangen. Tip: check je spam-filter. Mocht je geen mail van ons hebben ontvangen, log dan in op de actiesite, daar zie je de status van je voorjaarshuis.

Ik wil nog toch nog wat wijzigen in mijn voorjaarshuis, kan dat nog?

Nee, dat kan niet meer. Wanneer je je voorjaarshuis hebt ingezonden, is deze definitief. Er kunnen geen wijzigen meer aangebracht worden. Ook niet in je toelichtende tekst.

Kan ik mijn voorjaarshuis bewaren?

Ja, wanneer je inlogt op de actiesite kun je jouw voorjaarshuis als afbeelding downloaden of de link kopiëren. Deze link met jouw voorjaarshuis blijft bestaan.

Waar let de jury op?

Allereerst dingen alleen de voorjaarshuizen mee met een precieze waarde van 10.000 euro.  De jury, bestaande uit hoofdredacteur Carlein en stylisten Fietje en Marianne, gaan deze voorjaarshuizen beoordelen op samenhang en stijl.

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

De winnaar wordt op donderdag 3 mei bekendgemaakt. De jury neemt persoonlijk contact op met de winnaar. Daarna zullen we de winnaar ook bekendmaken via onze site, social kanalen en per mail.

Zijn er nog meer prijzen te winnen?

Ja zeker! Naast de geweldige hoofdprijs t.w.v. € 10.000,- mogen wij nog 8 andere deelnemers van de voorjaarshuis-actie blij maken met een vtwonen shoptegoed. Je maakt kans op: 2x € 250,- en 5x € 100,-. Als abonnee van vtwonen maak je ook nog kans op een extra prijs van € 100,-. Deze winnaars worden getrokken uit de deelnemers die een voorjaarshuis voor precies € 10.000,- bij elkaar hebben verzameld. Omdat de actie op 18 maart niet is gelopen zoals we wilden, hebben we nog 3 extra goedmaak-prijzen die we gaan verloten onder de voorjaarshuizen met een waarde van exact 10.000 euro:

• 3x vtwonen magazine jaarabonnement
• 3x vtwonen basis-servies
• 10x Green Lifestyle Store kamerplant peperomia in weckpot

nog meer: wooninspiratie