De Voorjaarshuis-actie is voorbij!

Het zit er weer op, de Voorjaarshuis-actie. Tussen 18 en 24 april heb je jouw voorjaarshuis kunnen samenstellen. Als het is gelukt met een waarde van 10.000 euro om mee te dingen naar de hoofdprijs. Wie wint straks zijn of haar voorjaarshuis t.w.v. 10.000 euro? Bij wie komt vtwonen styliste Liza straks thuis om alle woonspullen een mooie plek te geven?  En wie zijn de winnaars van de andere prijzen? We vragen nog even je geduld. Op donderdag 3 mei a.s. maken we de winnaars bekend. Houd onze site, social kanalen en je mail in de gaten op die dag. 

FAQ

Hieronder lees je nog de meest gestelde vragen met het antwoord uiteraard.

Krijg ik een bevestiging als ik mijn voorjaarshuis heb ingezonden?

Ja, als het goed is heb je een bevestiging op je beeldscherm gezien en je ontvangt ook een bevestigingsmail. Tip: check je spam-filter.

Mijn voorjaarshuis is niet precies € 10.000,- waard. Wat nu?

Alleen de ingezonden voorjaarshuizen met een waarde van precies € 10.000,-, worden door de jury beoordeeld. Jammer als het je niet is gelukt, hopelijk heb je wel veel inspiratie op kunnen doen met de actie.

Welke prijzen zijn er te winnen?

De hoofdprijs is dat je jouw voorjaarshuis t.w.v. 10.000 euro kunt winnen. Bovendien komt vtwonen styliste Liza bij je thuis om alle woonspullen die je hebt uitgekozen een mooie plek te geven.  Daarnaast zijn er nog meer mooie prijzen te winnen:

    • 2x € 250,- shoptegoed
    • 5x € 100,- shoptegoed
    • 3x vtwonen magazine jaarabonnement
    • 3x vtwonen basis-servies
    • 10x Green Lifestyle Store kamerplant peperomia in weckpot

Deze winnaars worden gekozen uit de voorjaarshuizen met een waarde van precies € 10.000,- bij elkaar hebben geshopt.

Wie kiest de winnaar van de hoofdprijs?

De jury, die bestaat uit hoofdredacteur Carlein en stylisten Fietje en Marianne kiezen uit de inzendingen van precies 10.000 euro de winnaar. Zij kijken naar samenhang en stijl van het voorjaarshuis.

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

De winnaar wordt op donderdag 3 mei bekendgemaakt. We nemen persoonlijk contact op met de winnaar. Daarna zullen we de winnaar ook bekendmaken via onze site, social kanalen en per mail. Ook de winnaars van de overige prijzen maken we dan bekend.

nog meer: wooninspiratie