Voorbeelden babykamers

Het inrichten van een babykamer is een bijzonder moment. Om de perfecte babykamer in te kunnen richten kun je het best eerst wat inspiratie opdoen. Daarom selecteerden wij deze voorbeelden van babykamers.
voorbeelden babykamers
voorbeelden babykamers
voorbeelden babykamers
voorbeelden babykamers
voorbeelden babykamers

Voorbeelden babykamer stijlen

Als je de babykamer gaat inrichten moet je eerst kiezen voor welke stijl of welk thema je wilt kiezen. Misschien wil je een kleurrijke babykamer of juist een romantische babykamer. Natuurlijk is de stijl afhankelijk van of je een jongetje of een meisje verwacht. Of is dat nog een verassing en maak je een neutrale kamer?

Voorbeelden babykamer thema’s

Naast een stijl kun je kiezen voor thema in de kamer. Zo kun je bijvoorbeeld een Woezel en Pip, strand, sterren of beertjes thema kiezen. Daarnaast geven we een goede handleiding waardoor je zo die babykamer hebt ingericht. Je vindt daar bijvoorbeeld adviezen voor behang, webshops en kleurenschema’s.

Meer voorbeelden babykamers

Naast Kidskamers zijn er ook nog andere websites waar je voorbeelden van babykamers kunt bekijken. Op de website van kinderkamerstylist kun je heel veel mooi ontwerpen voor babykamers zien. Voor algemene inspiratie kun je kijken bij stylecookie, waar je veel wooninspiratie vindt. Bij Babypark kun je direct complete babykamers kopen, misschien zit daar wel de perfecte babykamer voor je bij.

Bron: 1. Babypark – 2. ariadne at Home | Fotografie Bart Brussee

nog meer: wooninspiratie