Voor in de kinderkamer: de kinderfauteuil

Is jouw zoon of dochter al aan de eerste kinderfauteuil toe? Een speciaal moment, want een eigen stoel is natuurlijk geweldig. Als een koning of koningin op de troon zal jouw zoon of dochter plaatsnemen op de kinderfauteuil. Dan moet die eerste stoel wel bijzonder zijn. Wij spotten de mooiste tronen speciaal voor jouw zoon of dochter!
Voor in de kinderkamer: de kinderfauteuil

Kinderfauteuil en kinderstoel kiezen

Er zijn allerlei leuke kinderfauteuils en stoelen te koop, ook bij vtwonen.be. Filter op merk of webshop om nog sneller te vinden wat je zoekt. Daarnaast kun je ook selecteren op de kleur die je zoekt. Op zoek naar een kleurrijke kinderfauteuil? Bekijk eens de collectie van Sebra. Op zoek naar een kinderstoel? In onze webshop vind je hoge stoelen voor de kleinste kinderen. Deze kinderstoelen kun je zo aan de eettafel schuiven en zijn ook nog eens stijlvol vormgegeven.

Kinderfauteuil met naam

Je kunt een kinderfauteuil met naam kant-en-klaar laten maken. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Borduur de naam van jouw zoon of dochter op de rugleuning of bekijk eens een kartonnen kinderfauteuil. Hier kan jouw kind zelf op tekenen en dus ook zijn of haar naam op schrijven.

Onze favorieten

Acapulco stoel van Fair Furniture, Little Architect stoel van Ferm Living, Eames Elephant kinderstoel van Vitra, Evolu 2 stoel van Childhome, Panton stoel van Vitra, meegroeistoel van Leander, Me-Sit stoel van Sebra, Snapsit Junior Single bank van Xoft Living, Rabbit Chair van Qeeboo, kinderstoel van Kidsdepot.

nog meer: