Vogeltje haken

Haken is helemaal terug van weggeweest. Met een haaknaald en garen maak je de mooie dingen voor de kinderkamer. Denk aan de plaid voor op het bed, maar ook leuke accessoires zoals geinige vogeltjes. Bekijk hieronder hoe je een vogeltje kunt haken.
Vogeltje haken

Vogeltje haken patroon

Je ziet tegenwoordig heel veel vogeltjes terug komen in de baby- of kinderkamer. Op behang, als muursticker of als print op een stof. Erg leuk! Ga daarom zelf aan de slag om bijpassende vogeltjes te haken. Uiteraard in de kleuren van het kamertje. Hang ze met een lintje aan de kastknop of maak er een hele slinger van. Ook leuk: zelf gehaakte vogeltjes in de kerstboom!

Wij zijn op het internet opzoek gegaan naar de leukste patronen om een vogeltje en uiltjes te haken. Hieronder vind je een overzicht van blogs waar deze patronen te vinden zijn.

Workshop vogeltje haken

Haken is wel iets wat je eerst onder de knie moet hebben voordat je er allerlei moeilijke patronen mee kunt maken. Als dit bij jou nog niet het geval is, is het aan te raden om eerst een workshop te volgen. Een workshop vogeltje haken kan je volgen bij Club geluk. Zo leer je op een gezellige manier een vogeltje haken.

Bron: Mijn Eigen Plekkie

nog meer: wooninspiratie