Zo mooi is tapijt

In samenwerking met www.zomooiistapijt.nl

Ben je op zoek naar een vloerbedekking die je een comfortabel, warm thuisgevoel geeft? Een vloer waarvoor je met alle liefde je schoenen uittrekt en die zorgt voor een uitnodigende sfeer? Dan is tapijt het antwoord! Het is een materiaal vol emotie en het geeft je de mogelijkheid een ruimte te verzachten en een eigen sfeer mee te geven.

Durf-met-tapijt

Tapijt in jouw stijl

Tapijt is er in ontelbare kleuren en materialen en past daarom altijd bij jouw woonstijl. Of je nu houdt van stoer en puur, zacht en romantisch of eigenzinnig en speels. Tapijt is geschikt voor alle ruimtes in huis: van woonkamer en slaapkamer tot kinderkamer, werkkamer, trap en hal.

Ontelbare combinaties

Kamerbreed of als een groot karpet van muur tot muur, met tapijt zijn er zoveel verrassende combinaties mogelijk. Kies voor krachtige dessins: gestreept, kleurrijke blokken of juist voor poederachtige pastels… Met tapijt maak je hoe dan ook een statement dat nooit gaat vervelen.

Alles over tapijt

Op www.zomooiistapijt.nl vind je veel prachtige binnenkijkbeelden van alle ruimtes in huis waar tapijt zich thuisvoelt. Met eigenzinnige kleur- en stijlideeën: stoer en trendy, klassiek,vrouwelijk en dromerig en kleurrijk en speels… Zó mooi is tapijt. Zoek je een tapijtwinkel bij jou in de buurt? Ga dan naar de storelocator.

nog meer: wooninspiratie