Vlinder tekening in de kinderkamer

Vlinders zijn een populair thema voor in een meisjeskamer. Je laat ze terugkomen in accessoires, maar ook op de muren. Bijvoorbeeld met een prachtige vlinder tekening in de kinderkamer.
muursticker vlinder

Sjabloon vlinder

Een eenvoudige manier om een vlinder op de muur van de kinderkamer te tekenen is met een sjabloon. Op de site van Flexa vind je verschillende gratis slablonen in de vorm van een vlinder. Print en knip ze uit, en ga aan de slag met het sjabloneren. Voor nog meer sjablonen lees je het artikel sjablonen voor de kinderkamer.

Muurtekening vlinder

Ben je creatief en goed met kwasten en verf? Dan kan je zelf een mooie muurschildering van een vlinder maken. Teken de contouren eerst met potlood op de muur en schilder hem daarna in. Je kunt ook een beamer gebruiken om de afbeelding op de muur te projecteren. Als je geen vaste hand hebt, dan is het misschien verstandig om het schilderen aan een professional over te laten. Bijvoorbeeld door de Vrolijke muur of Muurschildering Kinderkamer.

Muursticker vlinder

De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een muursticker op de muur. Het is een erg makkelijke manier om een prachtige vlinder op de muur te krijgen. Bekijk het artikel over muurstickers vlinders voor de mooiste exemplaren.

Ingelijste vlinder tekeningen

In een kinderkamer met vlinders mogen zelfgemaakte kunstwerken natuurlijk niet ontbreken. Zoek op Google drie mooie tekeningen van een vlinder. Print ze uit en laat ze inkleuren door je dochter. Met mooie lijstjes erom verdienen ze zeker een prominente plaats aan de muur.

nog meer: wooninspiratie