Verjaardagskalender

De verjaardag vergeten van een goede vriend of familielid is niet echt netjes. En meestal zijn het steeds dezelfde mensen die je vergeet.. Maar daar is gelukkig een verjaardagskalender voor uitgevonden. Hang hem op de wc, in de keuken of pontificaal naast je bed. En met de leuke exemplaren van hieronder is dat zeker geen straf.

kalender Anke Weckmannkalender Anke Weckmannverjaardagskalender

Unieke verjaardagskalender

Van mooie illustraties worden we altijd erg vrolijk. Dus ook van de zelfgemaakte verjaardagskalenders bij Etsy. Er zitten echte toppers tussen. Bijvoorbeeld deze crafted by Lindy en die van Citoyennes. Eigenlijk willen we ze gewoon allemaal hebben! Het leuke van een verjaardagskalender is dat hij niet na een jaar weer weg hoeft. Je kunt hem net zo lang laten hangen als je wilt.

Verjaardagskalender met foto

Ze blijven leuk, die verjaardagskalenders met foto’s. Bijvoorbeeld van de hele familie of vriendengroep. Op elke pagina plaats je foto’s van mensen die er in die maand jarig zijn. Ook leuk om cadeau te geven. Onder andere bij Albelli en de Hema hebben ze een software waar je je eigen foto’s kunt oploaden. Je bepaalt zelf de afmetingen van de verjaardagskalender en kiest een mooie illustratie uit voor de achtergrond. Knalkleurige achtergronden vind je bij de Hema. En bij Albelli kan je terecht voor onder andere mooie structuren en behangprintjes.

Verjaardagskalender knutselen

Het aller-leukste blijft toch eigenlijk wel om zelf een verjaardagskalender te knutselen. Gewoon met schaar, papier en stiften. Bekijk de DIY-calenders op the next web en op Pinterest voor inspiratie. Het zijn eigenlijk meer jaarkalenders dan verjaardagskalenders. Maar je kunt ze zeker gebruiken als uitgangspunt voor je eigen DIY verjaardagskalender knutselen.

nog meer: wooninspiratie