Wereldkaart behang van Vintage Chic

Dit wereldkaart behang komt uit de behangcollectie Vintage Chic, de eerste collectie van het nieuwe merk East West Papers.
Behang Wereldkaart uit de behangcollectie Vintage Chic

East West Papers

De eerste behangcollectie van East West Papers is een feit. De collectie gaat schuil onder de naam Vintage Chic! De collectie richt zich op meiden in de leeftijdscategorie 4-15 jaar. Maar ook volwassen dames vallen als een blok voor de prints van Vintage Chic. Het behang bestaat uit dessins met bloemen, vlinders, vogels, wereldkaarten, papegaaien, fotolijstjes en balletschoentjes.
In de wereldkaart hierboven komen alle ontwerpen uit de behangcollectie terug. Makkelijk combineren dus met een ander behang uit de collectie. De collectie Vintage Chic is zo ontworpen dat alle dessins en murals met elkaar te combineren zijn.
Hoe stoer is het om je kind de werelddelen te leren aan de hand van deze wereldkaart? Of een punaise te laten prikken op alle plekken waar zij op vakantie is geweest. Dit behang is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam! Uiteraard is het ook erg leuk voor jezelf om bij te houden waar je allemaal geweest bent in de wereld. Deze mural past dan ook prima in de slaapkamer, hal, hobbykamer of misschien wel woonkamer.

Een mural is eigenlijk niets anders dan een muurschildering. Het verschil is alleen dat de schildering niet direct op de wand wordt geschilderd, maar op behang wordt gedrukt. De wereldkaart is verkrijgbaar in een standaard formaat (418,5 x 270 cm). De mural is digitaal gedruk op vliesbehang en kan daardoor ook op elke gewenste maat geleverd worden.

Behang: Mural Wereldkaart uit de collectie Vintage Chic
Merk: East West Papers
Kleur: multi colour (de wereldkaart is ook verkrijgbaar in andere kleuren)
Afmetingen: 418.5 x 270 cm (breedte x lengte)
Detail: één mural bestaat uit 9 panelen van 46,5 cm
Prijs: € 359,- (speciale maten – prijs op aanvraag)
Meer info: www.van-sand.nl

nog meer: wooninspiratie