Smartpaper behang

Zelf behangen wordt steeds makkelijker. Zo is er smartpaper behang waar je helemaal geen behangtafel voor nodig hebt. Lijm op de muur, behangetje erop en klaar!behang-zwart-wit-print

Ook het traditionele behangen is een klusje waar je met 2 linkerhanden best aan kunt beginnen. Zie je er toch een beetje tegenop? Bedenk je dan dat je 30 á 40 euro per uur uitspaart door het zelf te doen. Met dit bedrag in gedachten kun je je uitleven als je begint aan het leukste deel van je behang-avontuur: shoppen!

Verschillende soorten behang

De vintagetrend duurt nu al enkele jaren, maar nog steeds worden schitterende oude partijen op de kop getikt waarmee je je interieur een heel uniek accent geeft. Kijk bijvoorbeeld eens op www.designfordelight.nl voor hippe vintage. Ook hedendaags behang wordt vaak voorzien van een retroprint, bijvoorbeeld door Eijffinger.

Naast een veelheid aan dessins, komen er ook steeds meer bijzondere materialen op de markt. Je ziet veel glitters, glans, relief en rubber of stof-achtige structuren. Je kunt hiermee echt een kunstzinnige wand maken. Ook kun je tegenwoordig ook je eigen foto op behang laten drukken. Kijk voor meer informatie op www.wonderwand.nl.

Links voor behangen

Stap-voor-stap behangen met Praxis
Behangen met een patroon

nog meer: wooninspiratie