Kleurrijk behang van Catalina Estrada

Catalina Estrada, bekend van de kleurrijke folkloristische prints, heeft een behanglijn in diezelfde vrolijke stijl. Met de dessins in geel, rood, groen, paars en roze geef je je interieur een warme en behaaglijke sfeer.
Kleurrijk behang van Catalina Estrada
kleurrijk-behang-catalina-estrada-2

Kleurrijk behang van Catalina Estrada

Kleurrijk behang van Catalina Estrada

In samenwerking met het Spaanse behangmerk Coordonné is een behangcollectie uitgebracht.  Kunstenares Catalina Estrada is geboren en getogen in Colombia, maar woont al sinds 1999 in Barcelona. Samen met haar man, fotograaf Pancho Tolchinsky, met wie ze naast privé ook een zakelijke relatie heeft. Estrada staat voor kleur en dat is in al haar collecties duidelijk terug te zien. Het liefst zou ze aan alles en iedereen een kleurkaartje hangen. Al haar Zuid-Amerikaanse ideeën en gevoelens probeert ze zoveel mogelijk te verwerken in haar werk. Een mengelmoes tussen de natuur, kunst en cultuur.

Het succes van Estrada

Dat Estrada flink wat succes geboekt heeft is te merken aan de samenwerkingen die zij al op haar naam heeft staan. Zo ontwierp ze onder ander voor Paul Smith, Coca-Cola, Microsoft, Sony Music, Nike, Levis, Smart/Mercedes Benz, Lexus, Honda, Unicef en Motorola.

Kijk op de website van Catalina Estrada voor alle prints.

Bron: Catalina Estrada

 

nog meer: wooninspiratie