Kalkmat voor een matte muur

Het assortiment van Levis bestaat uit verschillende matte muurverven waaronder een Kalkmat. Naast matte muurverven is er ook een matte lak beschikbaar. De verschillende producten laten kleuren nog mooier tot hun recht komen.
kalkmat

Verantwoord verven

Voor de producten is gebruik gemaakt van de nieuwste verftechnologieën. Daarom zijn de producten van Levis van superieure kwaliteit. Zo dragen de muurverfproducten Zijdemat en Kalkmat het ‘Airbest’ label. Dit houdt in dat in het product een minimale hoeveelheid oplosmiddelen is verwerkt, wat dus minder belastend is voor het milieu en de gezondheid. Hiermee loopt het product ver vooruit op de Europese regelgeving. Ook de lakken zijn minder belastend voor het milieu omdat ze op waterbasis zijn.

Kalkmat

De kalkmatte muurverf is wel heel bijzonder. Kalkverf poedert vaak en je kunt het niet afnemen met een doek. Vandaar dat Levis in haar collectie een kalkmatte muurverf heeft zitten die deze nadelige eigenschappen niet heeft, maar wel de authentieke uitstraling van kalkverf behoudt. Kalkverf geeft een stijlvolle sfeer aan het interieur. De collectie is verkrijgbaar in 224 tijdloze, exclusieve kleuren.

Waar vind je de collectie?

Het assortiment is uitsluitend te vinden in een aantal met zorg geselecteerde verfspeciaalzaken, waar een  kleurspecialist deskundig adviseert bij het maken van de mooiste kleurencombinaties. Hier vindt u ook handgeschilderde, kleurechte A4 stalen zodat u de kleuren thuis in alle rust kunt uittesten. U vindt de verkooppunten op de website van Levis.

Bron: In samenwerking met Levis

nog meer: wooninspiratie