ixxi; hippe manier voor kunst in huis

Mist jouw muur thuis nog een leuke wanddecoratie? Ga aan de slag met ixxi en ontwerp je eigen collage, behang of roomdivider. Of kies uit een van de vele standaard afbeeldingen.  ixxi

Wat is ixxi?

Ixxi is een koppelsysteem van kunststof x-jes en kaarten waarmee je de mooiste dingen voor je muur maakt. Het wandsysteem bestaat uit losse kaarten die je aan elkaar klikt met behulp van kruisjes. Je zet dus eigenlijk je eigen wanddecoratie in elkaar. Heel handig, het systeem is eenvoudig uit elkaar te halen. Keer op keer zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Materiaal De kaarten worden gemaakt van Synaps, een hoogwaardig synthetisch mat materiaal. Het materiaal is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen UV-licht. Hierdoor is het systeem ook geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Wat dacht je van een gele badeend van 2×2 meter naast het bad?

Hoe werkt ixxi?

In 4 stappen heb je al een ixxi decoratie aan de wand hangen. Stel via de website je eigen ixxi samen. Je kunt kiezen uit een van de standaard afbeeldingen of je eigen foto gebruiken en deze verdelen in meerdere stukjes. Natuurlijk kun je ook een collage samenstellen uit meerdere foto’s, ook leuk in zwart-wit! Kies het formaat en binnen 5 werkdagen ligt het pakket bij je thuis. De kaarten kun je vervolgens zelf in elkaar klikken met de bijgeleverde kruisjes. Specials Ixxi heeft in samenwerking met een aantal musea en ontwerpers speciale collecties ontwikkeld. Met het Rijksmuseum bijvoorbeeld is een patroon gemaakt gebaseerd op originele keramische borden uit het museum. Ook bedrijven, beurzen en exposities hebben ixxi ontdekt. Op de Woonbeurs 2011 zagen we al het logo uitgevoerd als roomdivider. Roomdivider Naast behang en collages kun je met dit systeem eenvoudig (tijdelijke) ruimtes creëren. Een tussenwand is zo besteld, en met wat mankracht ook zo in elkaar geklikt. Voordeel is dat de wand zo weer uit elkaar te halen is.

Wist je dat?

Ixxi gewoon een Nederlands bedrijf is? Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen – alle drie ontwerper van beroep – begonnen in 2005 dit bedrijf. Hun x-jes koppelsysteem bleek een groot succes en in 2009 werden ze genomineerd voor de Duthc Design Award. En dat je nu ook ixxi’s in onze shop kunt vinden.

Origineel kado

Ben je op zoek naar een origineel kado? Dan weet je nu waar je moet zijn. Vrienden die gaan trouwen, geef je een ixxi cadeaubon. Zo kunnen ze na afloop hun mooiste foto als ixxi wanddecoratie bestellen. Maar ook voor een verjaardag of kraamcadeau zit je bij ixxi goed. Verkrijgbaar vanaf € 24,90 voor 12 kaarten. Meer informatie vind je op www.ixxi.nu.

nog meer: wooninspiratie