De kameleon van het interieur: behangpapier

Een ruwe accentmuur met betonlook oogt stoer en puur en een plantenwand zorgt voor levendigheid in je interieur. Gelukkig hoef je daarvoor je huis niet af te breken of vol te hangen met planten. Met het juiste behangpapier verkrijg je hetzelfde effect!

Beton

Behangpapier met betonlook past zo goed als in elk interieur en geeft op slag net wat meer karakter aan een ruimte. De levendige maar subtiele structuur zorgt ervoor dat de muur eruit springt zonder dat hij al teveel aandacht opeist. Of je’m nu combineert met zachte of eerder in het oog springende tinten, het geheel ziet er altijd gesofistikeerd uit.

Klimplanten

Haal het buitengevoel naar binnen met fleurig behangpapier dat eruit ziet als een groene muur. Klimplanten in groene en blauwe tinten frissen de kamer op. Een echte aanrader voor wie in de stad woont en geen tuin of terras heeft!

Hout

Om tot dit resultaat te komen, hoef je geen verzamelaar van sloophout te worden. Ruw en vol karakter, een echt statement zó gemaakt! Daarnaast is behang als dit het perfecte uitgangspunt om je kleurenpalet samen te stellen.

Metrokaart

Speels en strak. Een simpele muur tover je snel en makkelijk met behang om tot een wand die een verhaal vertelt. Alsof je op reis bent!

Bron: 1. Fotografie Barbara Kieboom | Styling Fietje Bruijn 2. Canopy Saphir PCL661/07 behang van Christian Lacroix (Wilhelmine van Aerssen) 3. Piet Hein Eek 4. Ohmywall

nog meer: wooninspiratie