Behanginspiratie

Eijffinger komt met 3 nieuwe behangcollecties: Wallpower Wanted, Mystic en Carte Blanche. Uiteenlopende collecties in diverse stijlen van romantisch tot modern.

Nu in de winkel de nieuwe behangcollectie van Eijffinger: Mystic Behangcollectie Carte Blanche van Eijffinger! Nieuwe behangcollectie van Eijffinger: Wallpower Wanted 
In de nieuwe behangcollectie Wallpower Wanted van Eijffinger vind je onder andere de jaren vijftig, de natuur, cartoons, fashion en architectuur terug. De collectie bestaat uit 80 nieuwe, wandgrote afbeeldingen (zowel tekeningen als unieke foto’s).

Alle Wallpower wandafbeeldingen zijn uitgevoerd in Smartpaper kwaliteit en dus heel eenvoudig aan te brengen door enkel de wand in te smeren. De afbeeldingen zijn opgebouwd uit banen van 2,80 meter hoog en 46,5 cm breed.

Een bijzondere collectie die met veel stijlen te combineren is en gebruikt kan worden in bijna alle ruimtes in huis van de woonkamer tot de zolder.

Mystic is een kleurrijke behangcollectie, die geïnspireerd is op diverse patronen en weefsels. De uitstraling van de behangdessins is oriëntaals, hip en stoer. Denk aan handgeknoopte Perzische tapijten, ruitstoffen en glanzende zijdestoffen.

De stoere vintage dessins zijn verkrijgbaar in de trendkleuren: knalroze, turquoise, grasgroen, bordeauxrood, kerriegeel en paars.

 

Behangcollectie Carte Blanche
De nieuwe behangcollectie Carte Blanche is gemaakt rondom de kleur wit. Wit in al zijn nuances en kracht, van romantisch in kant tot krachtig in lak met grafische tekst. In mooie ijspastellen zoals frosted pink, verwaterd celadon en ice blue tot tegenovergestelde van wit namelijk diepe tinten zoals chocoladebruin en nachtblauw. Kortom: alle schakeringen van wit.

Carte Blanche is een behangcollectie waarin een uiteenlopende mix van stijlen naar voren komt. Van modern en trendy tot romantisch en chique.

Tip: er is ook een collectie met prachtige bijpassende decoratiestoffen. Met onder andere een linnenlook stof in diverse pastelkleuren, zoals lichtroze en wit.

 

nog meer: wooninspiratie