Van kale koer tot gezellige stadstuin

De lente is in het land en wij kunnen niet wachten om optimaal van onze buiten te genieten, of dat nu een uitgestrekte tuin is of een klein koertje in de stad. Wij voorzien je alvast van tips om het buiten extra knus te maken. (vtwonen samen met Meubelen Verberckmoes)

Tafel: Jati & Kebon bij Meubelen Verberckmoes, buitenspot: Lucide bij Meubelen Verberckmoes, lichtdak Light My Table: Vincent Sheppard bij Meubelen Verberckmoes

1. Industriële elementen

Misschien heb je wel net als Dorien uit Een Frisse Start het geluk dat je tuin of terras van zichzelf al leuke authentieke elementen bevat, zoals een afgeleefde bakstenen muur. In plaats van alles strak en wit te verven buiten, hou er wat leven in door juist die muur wat te laten afbrokkelen, of door voor een gietvloer te kiezen die niet perfect egaal is. Hou je van een echt industrieel effect? Kies dan ook voor meubelen met metalen details of in een robuustere stijl, zoals deze industriële picknicktafel bij Meubelen Verberckmoes.

Kaarsen: Riverdale bij Meubelen Verberckmoes , Glazen vaas: vtwonen collectie bij Meubelen Verberckmoes, Mok: Riverdale bij Meubelen Verberckmoes
Tafellamp: Fatboy bij vtwonen.be ,
Lichtdak Light My Table: Vincent Sheppard bij Meubelen Verberckmoes , tafel: Jati & Kebon bij Meubelen Verberckmoes

2. Sfeerverlichting

Niets maakt een avondje terrassen bij je thuis zo gezellig als de juiste sfeerverlichting. Kaarsen in je favoriete geuren en kleuren zijn een goed begin, en een lamp op tafel zorgt voor een gelijkmatigere verlichting. Daarbij kan je nog kiezen voor éxtra gezelligheden. Weet je wel, zo van die kerstlichtjes aan de muur? Geef die eens een modernere upgrade, zoals met dit lichtdak. Past perfect boven je tafel: aperitieven onder een warm lichtsnoer!

3. Je tuin als verlenging van je huis

Nu de zon weer (bijna) een vaste waarde in onze dag is, hebben wij het gevoel dat onze tuin er een paar maanden doods heeft bijgelegen en we nu weer alles van onder het stof moeten halen. Maar hoe leuk zou het zijn om het hele jaar door van je tuin te kunnen genieten? Door te kiezen voor tegels of een gietvloer, je tuin of een hoekje ervan te ommuren en een voorraad gezellige dekens in te slaan laat je je niet langer tegenhouden door frisse wind of wolken. Je tuin wordt deel van je huis.

Wandhaken: privébezit, mand: Esschert bij vtwonen.be, opbergtas– zwart: vtwonen collectie bij Meubelen Verberckmoes

4. Hou het proper

Het lijkt misschien overbodig om te zeggen, maar opgeruimd staat netjes, óók buiten. We hebben soms wel eens de neiging om onze rommel buiten te negeren, zolang het binnen maar proper is. Maar niemand heeft zin om tussen een hoop houtblokken, en zak potgrond en een wirwar van losse kabels en tuinslangsnoeren te tafelen. Kies voor stijlvolle haken, manden en zakken om jezelf een opruimvoorsprong te geven. Want rommel in een mooie verpakking, dat is niet echt rommel, toch?

Over Meubelen Verberckmoes

Bij Meubelen Verberckmoes ben je ook aan het juiste adres voor kwalitatieve tuinmeubels en on-trend inspiratie. Hun meubelen en accessoires zijn ook online beschikbaar, dus ook nu kan je je laten inspireren door hun uitgebreide assortiment.

nog meer: wooninspiratie