Valentijn

Valentijnsdag, de meest liefdevolle dag van het jaar, staat weer voor de deur. Weet jij al waarmee je je Valentijn gaat verrassen? Of heb je samen met je partner besloten niets aan Valentijn te doen, maar wil je stiekem toch die afspraak aan je laars lappen? We hebben leuke en lieve DIY’s en producten voor je verzameld, waarmee je iedereen (vriend, opa, moeder, zus, broer) een grote glimlach bezorgt.koekzakjehouten letters

Voor jou, zelfgemaakt!

Wat is er nu leuker dan een zelfgemaakt cadeautje krijgen? Het is persoonlijk én met liefde gemaakt. Een klein gebaar, maar altijd goed! Wat dacht je van zelfgebakken koekjes? Ze zeggen niet voor niets, de liefde van een man (soms ook echt van een vrouw) gaat door de maag. Verpak de koekjes in een leuk en vrolijk koekzakje met een persoonlijk berichtje en je zit gebakken. Weet je van jezelf dat je geen keukenprinses bent, dan zijn er nog genoeg andere opties. Met zelfgemaakte houten letters, opgevrolijkt met pinpongballen, kun je elke liefdesuiting op een grootse manier kenbaar maken. Pak je dit jaar helemaal groots uit en heb je misschien wel een romantisch weekend naar Parijs geboekt? Knutsel dan Parijs van papier om op een originele manier een grote hint weg te geven.

Nog meer leuke Valentijn zelfmaakideeën vind je onder de categorie DIY. Of kijk ook eens op onze Happy Pages pagina op Pinterest. Daar vind je vrolijke quotes om blij van te worden.

Lekker thuisblijven

Dit jaar valt Valentijnsdag op zaterdag. De perfecte dag om de hele dag met z’n tweeën thuis door te brengen. Met de items hieronder maak je het gezellig in huis. Van vroeg in de ochtend, met een ontbijtje op bed, tot laat in de avond met gezellige sfeerverlichting en een warm dekbedovertrek om onder in slaap te vallen. Jullie hoeven de deur niet meer uit. Is Cupido dit jaar niet bij je langs geweest? Soms mag je jezelf best eens trakteren op een leuk cadeau, toch? Fijne Valentijn!

Valentijn

nog meer: wooninspiratie