Handig! tv-meubel gebruikt als roomdivider

Een tv-meubel kan de tv accentueren of juist onopvallend maken. Zorg ervoor dat de items om en rond de tv niet te klein zijn zodat de tv in het geheel opgaat. Zo wordt die grote flatscreen onderdeel van je interieur.

Tv-meubel als roomdivider

Die tv’s van tegenwoordig zijn zo groot, je kunt ze nooit subtiel kwijt. Maak van een nadeel een voordeel en gebruik hem als roomdivider. De muziekinstallatie is op de foto ingebouwd in de kast. Zo worden de apparaten een mooi onderdeel van het interieur. Liever de televisie zo onopvallend mogelijk, kies dan juist voor een onopvallend tv-meubel.

Media woonkamer

Gek op de nieuwste digitale gadgets en media. Zorg voor voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld dvd’s. Richt een kamer op die manier in dat de televisie opgaat in het geheel, zo blijft je woonkamer gezellig en stijlvol.

Tv aan de muur

Toch geen tv-meubel aanschaffen? Je kunt ook de tv aan de muur hangen. Hang naast de tv plankjes of kleine kastjes voor je apparatuur. Dat bespaart weer ruimte op de vloer. naturlijk kun je ook een tv-meubel plaatsen en de tv daaboven aan de muur hangen, zo kun je het tv-meubel gebruiken voor de apparatuur, maar ook als extra tafel.

Tv-meubel maken

Een tv-meubel kun je ook zelf maken. Een mooie én praktische plek voor de tv: een zelfgemaakte kast onder het raam. Bij het zelfmaakplan tv-kast kun je vinden hoe je een tv-kast maakt, waar je de televisie in kunt zetten.

Wil je een mooi tv-meubel  kopen? Kijk dan op Myhomeshopping voor de grootste online keuze.

Bron: vtwonen februari 2011 | Fotografie Jansje  Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: wooninspiratie