Go green met de Klimop!

De Klimop, wie kent hem niet? Als je buiten om je heen kijkt zie je de kleine, groene blaadjes muren en hekken omhoog klauteren. Maar: de Klimop houdt niet alleen van buitenlucht. Binnen hangt de plant ook graag rond. Blog April and May deelt haar ‘love for green’ met een aantal tips.

klimopKlimop

Klimop: groene gangmaker

De Klimop komt niet uit een exotisch oord, maar gewoon uit Europa. De plant wordt ook wel Hedera genoemd, is gewend aan een frisser klimaat en straalt binnen bij een bescheiden temperatuur. Naast mooie groene blaadjes heeft hij ook gele, zilveren en witte accenten. Dit brengt niet alleen kleur in je interieur, de blaadjes zuiveren ook nog eens de lucht. Tijd om wat groen toe te voegen aan die woonkamer of werkplek! Geen plantenvriend? Vrees niet: de Klimop heeft weinig verzorging nodig.

Woonplant van de maand

De mogelijkheden zijn oneindig! De Klimop wordt een echte blikvanger door kleine planten speels naast elkaar te zetten. De veelzijdige en snel groeiende Klimop is dan ook woonplant van de maand april bij: www.mooiwatplantendoen.nl.

April and May’s love for green

April and May is ook fan van de Klimop voor op de werkplek, in de woonkamer of keuken. Tip: Omhul een meubelstuk met de groene blaadjes als nonchalante eyecatcher. Of hang een aantal Klimop-planten in een hangmand voor een botanisch gevoel.

Bron: in samenwerking met www.mooiwatplantendoen.nl

flag_yellow_high_kleinCampagne gefinancierd met steun van de Europese Unie

 

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie