Trend: grafisch zwart-wit in huis

Je kunt er niet meer omheen: grafische prints in zwart en wit zijn een echte trend. Online én in de woonbladen! Posters, behang, textiel en zelfs servies worden bedrukt met prints en patronen. En nee, het hoeft zeker niet modern en strak te zijn. Deze trend van grafisch zwart-wit in huis past bij bijna alle woonstijlen.
Trend: Grafisch zwart-wit in huis - Bloomingville

Zwart-wit posters in je interieur

Een eenvoudige manier om grafische elementen of zwart-witte kleuraccenten aan te brengen in je interieur is door middel van posters. Een sprekende print in een mooie lijst geeft je interieur direct meer pit en een heel andere uitstraling. Is een grafische print te heftig in jouw interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een ingelijste quote of ga voor een print op hout.

Trend: grafisch zwart-wit in huis

Grafisch textiel

Naast posters zijn er tal van andere accessoires in zwart-wit en met grafische prints. Denk bijvoorbeeld aan kussens, vloerkleden en plaids. De combinatie grafische prints en warme materialen geven het interieur een verrassende look en zijn bovendien niet te dominant. Fijn, want zo kun je deze mix eindeloos combineren.

Trend: Grafisch zwart-wit in huis

Zwart-wit accessoires

Als finishing touch kies je voor een aantal accessoires in dezelfde stijl. Met theelichthouders, vazen of servies maak je je grafische interieur helemaal compleet. Zet de accessoires in groepjes bij elkaar, op die manier blijft je interieur rustig en zijn je accessoires echte blikvangers.

De mooiste grafisch zwart-wit items:

Vliesbehang van Stapelgoed, vloerkleed van House Doctor, dienblad van Vitra, opberger van House Doctor, voorraadpotten van Bloomingville, deken van Brita Sweden, Kelim Black Lines kussen van Ferm Living, kussenhoes van House Doctor, Omaggio vaas van Kahler Design, Adrienne vaas van Lene Bjerre.

nog meer: