Trend: cognackleurige meubels in huis

Je kunt er bijna niet omheen: de cognackleur. Vooral Pinterest staat vol met alle mogelijke cognactinten in allerlei soorten leer. Van een cognackleurige zetel tot een vleugje cognac in de vorm van een poef of sierkussen, er zijn tal van mogelijkheden. Welke cognackleurige meubels je ook kiest in deze kleur, je maakt met cognac gegarandeerd een statement.
Cognackleurige meubels bank

Cognacleren zetel als blikvanger

Met een leren zetel, uitgevoerd in cognackleur maak je een statement in huis. De zetel trekt de aandacht, valt op en nodigt uit om op te zitten. Het interieur heeft verder weinig nodig, maar het mag wel. Met een paar sierkussens in grafische patronen en een zachte vacht creëer je in een handomdraai een sfeervol en warm interieur. Dat wil jij toch ook?

Iets minder groot dan cognackleurige meubels

Is een leren zetel in cognac of een stoel in dezelfde kleur teveel van het goede, maar ben je wel gek van deze kleur? Kies dan voor kleinmeubelen of accessoires. Met een poef of sierkussen haal je dezelfde warmte en sfeer in huis zonder meteen in de weer te gaan met grote meubels. Bevalt het je? Dan kan een grote zetel of fauteuil altijd nog.

Shop nog meer cognackleurige meubels

Kruk van Braxton, Perugia stoel van Lifestyle, stoel van Zuiver, bank van Riverdale, Perugia hoekbank van Lifestyle, Empire bank van Braxton, hocker van Zuiver, poef van Shabbies Amsterdam.

nog meer: