Verfidee: transparante whiteboardverf

Waarschijnlijk ken je ze wel: van die stoffige whiteboarden op wieltjes die vaak in vergaderzalen staan. Die tijd is nu voorbij met de introductie van transparante whiteboardverf. Met whiteboardverf tover je een glad oppervlak in huis in een handomdraai om in een beschrijfbaar oppervlak.

whiteboardverf

Transparante whiteboardverf

Van keukenwand tot tafelblad, met whiteboardverf zijn de mogelijkheden eindeloos. Behandel je bureau, eettafel of wand in de kinderkamer ermee en je hebt plek voor al je krabbels en tekeningen van de kids. Haal de whiteboardwisser erover en het oppervlak is weer schoon. Maar niet alleen voor privé-gebruik is whiteboardverf ideaal, ook in een kantoorruimte kun je er veel kanten mee op. Met whiteboardverf behandelde vergadertafels kunnen tijdens een overleg worden gebruikt voor schetsen en notulen.

Geschikt voor de keuken

Whiteboardverf heeft als voordeel dat het goed met water afneembaar is, waardoor het ook geschikt is voor oppervlakken die snel vies worden. Bijvoorbeeld de achterwand van een keuken. Zo vergeet je nooit meer je boodschappen!

Past in elk interieur

Een ander voordeel is dat de verf transparant is, waardoor het in elk interieur past. Een wand met bloemetjesbehang? Geen probleem, de ondergrond blijft gewoon zichtbaar.

Reinigen

Met de whiteboardwisser kun je snel je tekeningen verwijderen, maar het is aan de raden om het oppervlak af en toe ook grondig te reinigen. Hiervoor kun je het beste een flacon whiteboardcleaner gebruiken. Zo blijft het oppervlak in goede conditie en heb je er lang plezier van.

Startpakket

Voor € 79,90 heb je al een startpakket, waarmee je direct aan de slag kunt. De set bestaat uit:

  • whiteboardverf voor een oppervlak van 8m
  • gereedschap voor het aanbrengen van de verf
  • set whiteboardstiften (groen, blauw, rood en geel)
  • whiteboardwisser
  • flacon whiteboard cleaner

Kijk voor meer informatie en inspiratie op whiteboardverf.com.

nog meer: wooninspiratie