Top 5 leukste deurknoppen voor de kinderkamer

Een simpele kast, commode of lade vrolijk je gemakkelijk op met mooie deurknopjes. Ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt voor de leukste deurknoppen voor de kinderkamer.deurknop appelkastknoppendeurknoppen voor de kinderkamer

deurknop konijntjedeurknoppen voor de kinderkamer

Zoek je een basic deurknop met niet al teveel poespas? Bij Meubelbeslag.nl vind je ruim 120 verschillende meubelknoppen. Zwart, wit, zilver, goud, rond, vierkant – noem naar op.

2. De kikkerprins

Alle dierenvriendjes opgelet, er klimmen kikkers op de kast! Deze deurknoppen passen leuk in een junglekamer of juist een roze meisjeskamer. Je vindt de kikker-deurknop bij Present at home. Naast de kikker kun je ook kiezen voor een schildpadje. De deurknoppen zijn er in wit, zilver, zwart, roze en groen. Je vindt dus voor elke kleur kinderkamer wel een matchende deurknop! De knopjes zitten per setje van 2 verpakt, € 14,95.

3. Oldtimers

De nostalgische kever van Kidzsupplies is een hip deur- of kastknopje voor in de jongenskamer. De auto is ook in rood verkrijgbaar. Combineer de autootjes met de vespascooter en de oude VolksWagen bus van hout. De deurknoppen zijn € 5,00 per stuk.

3. Kleurrijk konijntje

Op Kidzsupplies vonden we ook dit favoriete knaagdiertje met een vrolijk design. Op een houten kast is deze deurknop een echte eyecatcher. De bloemen op het konijntje zijn in zowel rood als blauw beschikbaar. De deurknop is verkrijgbaar in 3 diervormen en kost € 5,00 per stuk.

5. Porseleinen pareltjes

Bij Ik&Ik vind je prachtige porseleinen deurknopjes en haakjes. Wij vinden de gestipte het vrolijkst. In de webshop vind je er nog veel meer, bijvoorbeeld in de vorm van een bloem of met olie- of Delftsblauw-print. De porseleinen pareltjes worden per set van 2 verkocht, voor € 8,95, via Ik&Ik.

Lees voor nog meer leuke deurknoppen voor de kinderkamer het artikel Geef de kinderkast een oppepper met deurknoppen.

nog meer: wooninspiratie