Tolomeo lamp

Hangend en flexibel kan hij overal in de kamer staan: de tolomeo lamp. Een tolomeo lamp op de vloer, aan de muur of aan het plafond, ze zijn er allemaal. Zo heb je overal licht! Tolomeo lamp

Tolomeo lamp

De Tolomeo lamp is geboren uit een architectuurtrend, groot geworden door zijn veelzijdigheid en geheel terecht groot gebleven. De Tolomeo lamp is flexibel in alle opzichten: Tolomeo-kappen draaien naar alle kanten, zijn er in vele kleuren en in meer dan vijftien variaties. Een Tolomeo lamp geeft fijn en gericht licht. Je kunt de lampen in alle richtingen draaien. Mocht hij even in de weg zitten, dan kun je ‘m eenvoudig wegvouwen tegen de muur. Het kenmerkende van de Tolomeo lamp is dat er een opening in de bovenkant van de kap is. Dit zorgt een prachtig mooi licht naar boven.

Soorten tolomeo

Op de foto zie je de de vloerlamp Basculante Terra, mooi en handig in elk interieur. Of kies voor een tolomeo bureaulamp. De bekendste Tolomeo lampen zijn misschien wel van het merk Artemide.

Artemide tolomeo

De meeste Artemide Tolomeo lampen zijn ontworpen door Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. De Toleomeo lampen zijn er in verschillende maten. De Tolomeo micro wandlamp van Artemide is de kleine broer van de populaire Tolomeo himself. Ze worden veelal gemaakt van aluminium en hebben alle potentie om je favoriete lichtpunt in huis te worden. De lampen van Artemide zijn verkrijgbaar in kleuren als aluminium, grijs, zwart, geel, blauw, oranje, turquoise, groen en brons. Tolomeo lamp kopen? Bij Myhomeshopping vind je allerlei soorten tolomeo lampen.

nog meer: wooninspiratie