DIY toilettafel met verborgen vak onder het blad

Wat handig! Een toilettafel, maar ook een bureau met een verborgen vak onder het blad. Dat is de handige toilettafel op de foto maak je zelf. Zo sla je twee vliegen in één klap.

bureau toillettafel

Inspiratie

Vaak staat je kaptafel in de slaapkamer. Ben je je slaapkamer aan het inrichten? Kijk dan eens bij wooninspiratie onder slaapkamer. Wil je de toilettafel juist in de badkamer zetten en ga je badkamer dus restylen, dan kun je kijken bij onze badkamerideeën.

Ideeën met spiegels

Boven een toilettafel hangen we meestal een spiegel. Vaak is dit namelijk de plek waar we ons haar en make-up mooi maken. Natuurlijk kun je gewoon een simpele tafel neerzetten en een spiegel ophangen, maar er zijn ook heel veel leuke dingen te doen met spiegels. Kijk maar bij onze stylingtips met spiegels.

Op de schildersezel

Creatief alternatief voor de ouderwetse toilettafel: een spiegel op een oude houten schildersezel. Deze eyecatcher brengt een prettige ateliersfeer in je interieur. En, erg handig: je kunt de ezel makkelijk verplaatsen naar een plek waar op dat moment mooi licht valt. Kijk hiervoor bij onze stylingtips met spiegels.

Toilettafel maken

Het is een bureau of een toilettafel. Maar het is ook een bergkast met een verborgen vak onder het blad. Handig dus als toilet- of kaptafel. Zelf maken doe je zo!

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op Myhomeshopping.nl, zoals een toilettafel of een kaptafel.

Bron: vtwonen november 2009 | Fotografie Fotolemaire.nl | Styling Judith Dekker

nog meer: wooninspiratie