vtwonen

Tipvideo: badkamertegels combineren

Grote of kleine badkamertegels? Glanzend of juist mat? Donker of licht? Met badkamertegels kun je alle kanten op. Maar welke kies jij? Bekijk de video om te zien welke tips vtwonen-styliste Femke geeft over badkamertegels.

Met badkamertegels in verschillende formaten en kleuren kun je het in de badkamer zo bont maken als je zelf wilt. Maar voor een rustige sfeer kies je voor tegels uit één kleurfamilie. Voor een speels effect kun je verschillende kleurtinten combineren. Met dessins op de tegels weet je zeker dat je badkamer uniek en persoonlijk wordt. Kies wel voor één dessin. Zo behoud je de rust. Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor een lichte vloer. Zo maak je de badkamer optisch groter.

badkamertegels

Elke donderdag nieuwe tipvideo’s

Elke donderdagmiddag komt er een nieuwe, handige tipvideo online op het vtwonen YouTube-kanaal. Daarin beantwoordt styliste Femke de meest gestelde interieurvragen aan de vtwonenredactie. De video’s zitten boordevol tips en inspiratie om je huis nóg leuker te maken. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties