Tekening stapelbed

Met twee bedden boven elkaar creëer je extra ruimte om te spelen en lopen in een toch al kleine kinderkamer. Daarnaast kunnen er natuurlijk twee kinderen slapen, erg handig met een logeerpartij! Als je een beetje handig en creatief bent, kun je zelf een stapelbed maken. Maar daar heb je wel een stapelbed tekening voor nodig! 
stapelbed zelf maken

Stapelbed

Stapelbedden zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Van steigerhouten stapelbedden tot stapelbedden met een glijbaan en van deelbare stapelbedden tot stapelbedden voor drie personen. Lees eens het artikel over een stapelbed voor meer varianten en adressen waar je kunt slagen voor een geschikt stapelbed.

Stapelbed zelf maken

Ondanks dat het web vol staat met stapelbedden, kun je ook een stapelbed zelf maken. Het aanbod van bouwtekeningen van een stapelbed is helaas niet erg groot. Toch kwamen we op de website van Neo Eko een handige tekening stapelbed tegen. Op de website staat een preview van de bouwtekening en de benodigdheden. De werktekeningen om het stapelbed in elkaar te knutselen kun je voor € 17,95 kopen.

Tekening stapelbed

Mocht je misschien een ander soort bed willen maken, bijvoorbeeld een hoogslaper, moet je even een kijkje nemen bij andere artikelen op onze website. We schreven namelijk al een artikel over een bouwplan voor een hoogslaper, een bouwtekening voor een bed en een bouwtekening boomhutbed. Misschien kan je een van deze bouwtekeningen ook als uitgangspunt gebruiken voor jouw stapelbed tekening. Als je handig bent verander je hier en daar wat in de werkbeschrijving van de hoogslaper, zodat het een stapelbed wordt.

Bron: Neo Eko

nog meer: wooninspiratie